online marketing gempak

Kelas Online Marketing Gempak by Coach Salwa Saleh JB01

Eh sesuka je letak kod JB01.. kihkihkih.

Takdelah,

nak katanya, kelas marketing online OMG by Salwa Saleh ni memang adalah yang julung kali dibuat oleh Coach Salwa sendiri terutama di negeri Johor ini.

So nak tau tak apa yang kami belajar? say I

online marketing gempak

Kelas Online Marketing Gempak by Coach Salwa Saleh

Pada 13 Oktober 2018 yang lalu, kami di Johor Bahru telah berbesar hati menerima kehadiran coach Salwa Saleh yang sebelum ni sangat terkenal dengan pelbagai artikel viral di FB serta popular dengan Projek Beg Sekolah.

Pernah dengar kan?

Kalau tak tahu, eloklah klik fanpage Projek Beg Sekolah yang diterajui beliau ni.

Serba Sedikit Tentang Coach Salwa Saleh

online marketing gempak

Selain tentang Projek Beg Sekolah tadi, coach Salwa Saleh juga:

(1) Blogger Dengan Artikel Popular

Terdahulu, coach Salwa ni sangat popular dengan blog beliau salwasaleh.com yang pernah sentiasa berada di carian pertama web carian Google.

Hebat tu!

Bukan sebarang artikel tau, mudah-mudah je Google nak gred kan letak kat muka depan sekali.

Selain artikel yang asli, faktor SEO (search engine optimization) yang power juga memainkan peranan utama kenapa artikel kita boleh dijumpai di muka hadapan carian Google.

(2) Certified Master Trainer

Coach Salwa juga merupakan salah seorang Certified Master Trainer dalam program e-usahawan serta sekarang menerajui Salam Pro sebagai online marketing trainer.

Actually banyak je program e-usahawan yang dianjurkan oleh trainer lain, tapi sebab nak coach Salwa Saleh yang dari Putrajaya ni juga datang, kami para AJK sanggup tunggu 2 tahun untuk belajar dengan beliau! hihihi

online marketing gempak

(3) Buku Comel Mak-Mak

Haaa, coach Salwa juga ada menulis buku tau. Bolehlah u olls yang nak baca, singgah MPH atau direct dengan beliau nanti untuk buku nya ini.

Bila Emak Berdrama & Drama Wonder Emak (buku terkini 2018)

& banyak lagi lah pengalaman beliau dalam pemasaran termasuk khidmat designer, pernah menjual Shaklee, tasbih, baju & juga sekarang founder kepada produk bayi.

Apa Yang Kami Belajar Dalam Kelas Marketing Online Gempak Salwa Saleh?

Kenapa saya cerita pasal coach Salwa tadi? Haaa, sebab nak kaitkan dengan ilmu yang beliau sampaikan ni lah.

  • Katalog pelanggan
  • Marketing 7P
  • Google Trends & Keyword
  • Copywriting Power
  • FB untuk bisnes
  • IG untuk bisnes
  • Duit dari whatsapp

Seriously kelas kami 9am – 5 pm tu sangat padat sampai berasap jugalah semua orang.

Saya rasa beruntung juga lah bawak teh cinch ni. Sangat bantu fokus & tumpuan 100% untuk serap ilmu & praktis on the spot.

online marketing gempak

Macam saya, memang dah ada pendedahan untuk semua ilmu ini dalam group bisnes Shaklee kami, cuma untuk algorithma medium pemasaran tu, kita memang kena always keep on update from time to time.

online marketing gempak

Dalam seminar baru-baru ni, ada juga peserta dari bisnes lain seperti:

  • penjual bouquet
  • perunding takaful
  • fitness coach
  • pengusaha taska
  • penjual jamu
  • pihak IPTS
  • pengusaha butik muslimah

online marketing gempak

So, to sum up, memang berbaloi datang kelas ni. Let say later kalau ada buat kat tempat uolls, make sure grab untuk datang, OK 😉



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge