bisnes dari rumah

Kelas Youtube Advance Untuk Bisnes Dari Rumah 2019

Zaman sekarang semakin canggih tau. Semakin canggih, marketting pun semakin maju. Begitu juga untuk pemasaran bisnes dari rumah. Hai semua, kalau siapa yang belum tahu, saya adalah suri rumah yang berpengalaman buat bisnes dari rumah sejak 2015 lagi.

Dulu-dulu start dengan Facebook je. Tak begitu fokus sangat sebab tak ramai friends.

Then saya invest menulis di blog. Start dengan blogspot. Kemudian baru platform WordPress.

bisnes dari rumah

Buat Bisnes Dari Rumah Berbaloi Guna Youtube

Sangat berbaloi i tell u!

Saya start try try guna Youtube sejak hujung 2016 camtu seingatnya. Itupun video main-main jek tu. Post pasal silat, pasal jalan-jalan pergi Melaka Cruise

Betul-betul pulun rajin buat video marketting pun memang hujung 2017.

Masa tu cabar diri buat konsisten video setiap bulan. Buat bisnes dari rumah  memang sangat berbaloi pun guna marketting Youtube ni sebab:

  • marketting bila-bila masa
  • studio sendiri/ mana-mana saja yang sesuai
  • hanya guna telefon smartphone
  • capaian juta-juta rakyat Malaysia

See?

Nampak tak peluang tu?

bisnes dari rumah

Suri rumah/ sura rumah/ malah golongan profesional yang sibuk bekerja tapi nak sangat buat side income part time hanya dari rumah pun sangat boleh.

Yang penting

  • minat jaga kesihatan
  • tiada alasan untuk upgrade diri
  • suka membantu orang lain
  • suka berniaga
  • suka ada duit lebih

Kelas Youtube Advance Percuma Dengan Team ProVide

Saya nak buka 10 slot saja khusus untuk anda yang berminat untuk buat bisnes dari rumah menggunakan platform Youtube.

Pakej percuma kelas Youtube Advance ni terhad & hanya sah untuk:

  • ahli Shaklee di bawah susur galur ProVide
  • belum daftar ahli Shaklee tapi berminat nak jadi ahli Shaklee untuk buat bisnes

Kalau anda 10 orang yang saya cari, cepat-cepat tau klik link di bawah ni untuk hubungi saya.

pengedar Shaklee Skudai

Start April 2019 ni memang ada banyak incentive yang Shaklee Malaysia nak bagi terutama untuk newbie dalam bisnes ni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge