mentor bisnes shaklee

Kenapa Orang Pompuan Suka Buat Bisnes Online? by Mentor Bisnes Shaklee

 Ada satu post dari rakan FB saya berkaitan tentang:
“Kenapa wanita ni nak sangat buat bisnes online?”
Jawapan saya;
Sebagai seseorang yang pernah bekerjaya seawal lepas graduate, then resign jadi suri rumah,
then buat kek bisnes kecil-kecilan, lepas tu, merasa pula ambil upah mengasuh anak-anak kawan,
lepas tu, masuk kerja makan gaji balik,
mentor bisnes shaklee
One of my reason adalah satu yang paling utama.
Saya nak ada duit dengan kerjaya yang boleh buat otak ni happy bekerja everyday.
Saya pernah jadi suri rumah takde income.
Sedih gila.
Dunia hanyalah dalam rumah. TV adalah teman setia. Takde kawan-kawan kat luar sana.
Nak berimpian pun takut.
Selalu rasa tak layak untuk berimpian.
Seratus peratus bergantung harap pada nafkah zahir yang suami bagi. Nak beli apa-apa, kena tanya suami dulu.
Ada duit adalah. Nak bagi lebih kat mak ayah pun tak mampu.
Nak berzakat? Tak layak.
Apatah lagi nak bayangkan dapat pergi haji umur sebelum 40 tahun.
Meraung rasa😭
Pernah kerja makan gaji.
Saya seronok je bekerja.
Sejenis yg workaholic.
Sesapa pernah kenal saya kat tempat kerja, depa akan tau kak Zal camna.
Penah je balik lewat mlm kul12 mlm, keluar dari kilang. Drive sorang-sorang.
Namun
Bila dah ada keluarga,
Masa & komitmen tu kena adjust agih pada family jugak.
So,
Bisnes secara online sangat membantu wanita macam saya. Terutama bisnes Shaklee ni.
Banyak yang saya belajar. Dari kosong takde ilmu langsung tentang pemasaran online,
kepada seseorang yang kini mempunyai empayar perniagaan yang besar mewakili seluruh Malaysia.
Korang suri rumah?
Atau wanita bekerjaya yang nak ada extra atau main income dari bisnes online?
Mari saya tunjukkan jalan.
Image may contain: Zaleha Awaluddin, sitting and indoor, text that says '019-7646021 providenetwork.com'



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge