Keputusan Rasmi Pemenang Giveaway Mudah di ProVidenetwork.com (Video Siri Dec 2014)

Alhamdulillah berakhir sudah first GA anjuran saya.

Banyak lagi yang mungkin perlu diperbaiki terutama dari segi publisiti untuk tarik ramai lagi penyertaan.

Saya katakan ia Giveaway Mudah sebab memang sangat senang sekadar tonton video & jawab soalan mudah yang diberi 😉

Anyway berikan tepukan gemuruh untuk mereka semua!

Senarai semua peserta ada di sertakan di sini.

Syabas & tahniah atas kesudian semua yang meluangkan masa untuk menyertainya. 😉

Hadiah Wang Tunai Untuk Semua Peserta

Mereka semua bakal pulang sekurang-kurangnya RM10

Wah RM10 ni terpulang la nak guna untuk apa pun.

Nak belanja untuk:

topup?

giveaway mudah

sepotong kek Secret Recepi?

Sepinggan KFC dinner plate?

giveaway mudah

Paling simple pun cukup buat belanja lunch yang berkhasiat kat tempat masing-masing..

Eh cukup berkhasiat kah itu? Ehehehe.. :mrgreen:

Haa yang di bawah ni paling berkhasiat..

😉

Kalau nak redeem beli suplemen pun OK..

Confirmed laju je Puan Zaleha hantar suplemen pada diorang semua.

Bukan saja dapat beli suplemen dengan harga yang menjimatkan,

malahan

dapat percuma

Khidmat Nasihat Yang Terbaik sebab Puan Zaleha ni adalah Pengedar Suplemen Shaklee yang bertauliah

serta Khidmat After Sales Yang Dijamin

😉

Kalau tak nak belanja pun boleh jugak buat simpan

Atau paling-paling terbaik adalah dermakan saja.

Seperti mana ramai di antara mangsa banjir (sekitar Kelantan, Terengganu, Pahang, Johor & sekitar Perak/Kedah/ Perlis pun ada) yang masih memerlukan.

Eh panjang pulak hurai apa mereka boleh guna dengan hadiah tadi.

Suka hatilah nak buat apa-apa pun kan. :mrgreen:

Berdebar-debar kan nak tahu keputusan rasmi?

Jeng jeng jeng..

Keputusan Rasmi Pemenang Giveaway Mudah di ProVidenetwok.com

Jenuh pulak nak skrol sampai bawah.

Atas pertimbangan dari semua aspek (macam jadi cikgu sekolah tau sepanjang sesi semakan jawapan dari semua peserta), dengan ini diumumkan pemenang-pemenangnya seperti berikut:

[Drumroll please]

Tempat Pertama: Wang Tunai RM50 x 1

giveaway mudah

Pemenangnya:

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/giveaway-mudah-di-providenetworkcomtont.html

===========================================

Tempat Kedua: Wang Tunai RM30 x 1

+

Pemenangnya:

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/12/giveaway-mudah-di-providenetworkcomtont.html

=================================================

Tempat Ketiga: Wang Tunai RM20 x 1

Pemenangnya:

http://amirnawawi.com/giveaway-mudah-di-providenetwork-com_tonton-video-menang-wang-tunai/

=========================================

Saguhati: Wang Tunai RM10

Pemenangnya:

  1. http://adna2029.blogspot.com/2014/12/giveaway-mudah-di-providenetworkcomtont.html
  2. http://theieraziera.blogspot.com/2014/12/giveaway-mudah-di-providenetworkcomtont.html

 

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada anda semua! 😆

Untuk semua pemenang, sila respon kepada kami di inbox Produk Vitamin Semulajadi

URL entri review:

Nama penuh:

Nama bank:

Nombor akaun:

Jutaan terima kasih atas semua yang menjayakan first GA saya ni ya 🙂

Jemput baca jawapan mereka semua 🙂

Kepada yang tidak berkesempatan join, cuba lagi di masa akan datang. Doakan kami sentiasa murah rezeki untuk memberi lagi & lagi & lagi.. 😀

3 thoughts on “Keputusan Rasmi Pemenang Giveaway Mudah di ProVidenetwork.com (Video Siri Dec 2014)”

    1. Congratulations on your start!! I was thinking about doing Shaklee myelsf, so to read about the beginning of your journey makes me want to get off my butt and do something! 🙂 Thanks for sharing with us!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge