masalah kulit jerawat

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak Punya

Menjadi anak gadis sememangnya lazim mempunyai masalah kulit yang berjerawat. Ini kerana faktor hormon & faktor stress pembelajaran sekitar usia remaja.

Punca Jerawat Makin Teruk

Saya sendiri teringat zaman saya belajar di IPT dulu, jerawat saya paling banyak kat sekitar dahi. Stress belajar la katakan… huhu.

Ni, nak share pasal masalah kulit jerawat sorang student SPM ni. Menarik sangat cerita dia. Stay tuned baca sampai habis tau!

Kisah Gadis Yang Bertahun-Tahun Ada Masalah Kulit Jerawat

Cik Ani (bukan nama sebenar), berumur 17 tahun pelajar di salah sebuah sekolah berasrama.

Selama bertahun-tahun, beliau ada masalah kulit jerawat yang serius. Mak beliau beriya belikan macam-macam skincare untuk bantu anaknya ini atasi masalah kulit jerawat beliau.

Namun, jerawat tak surut-surut.

Makin teruk lagi adala.. huhu.

Gara-Gara Curi-Curi Guna Skincare Mak Punya, Masalah Kulit Jerawat Terus Selesai!

Lepas tu, ada lah suatu ketika, cik Ani teringin sangat tengok skincare mak beliau punya. Curi-curi lah guna selama beberapa bulan, tiap kali cuti dapat balik ke rumah.

Tapi yang paling konsisten adalah masa cuti sekolah baru-baru nilah. Sebulan, setiap hari guna. Sampai mak beliau dah rasa pelik, “Aik… kenapa sekejapnye dah tinggal sikit pencuci muka ni?”

Nak tau tak apa pencuci muka yang mak beliau punya tu?

Tadaaa, mak beliau guna Youth Skincare rupanya… Patutla…

masalah kulit jerawat

Youth Skincare | Pencuci Muka Yang Sesuai Untuk Masalah Kulit Jerawat

masalah kulit jerawat

Tak sangka jugalah maknya pun.

Penat-penat cari macam-macam skincare, last-last Youth jugak yang terbaik!

Cik Ani guna cleanser Youth saja tau! Tak guna pun toner ke, serum ke, night cream ke.. Tak.. Beliau guna pencuci jek. Malah ramai lagi yang hanya guna Youth Cleanser jek pun pernah feedback yang sama.

Testimoni Youth Cleanser

Hebat kan?

Kalau pakai pencuci saja pun dah power, wah… guna semua item Youth Skincare apatah la lagi kan?

Oh ya, tengah ada promosi untuk set Starter Youth Skincare. Ada diskaun extra 10% & dapat lagi percuma cermin & cashback!

Boleh klik di wasap di bawah jika berminat untuk tahu dengan lebih lanjut ya  🙂

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge