masalah senggugut

Masalah Senggugut & Haid Tak Teratur Dah Selesai – Ini Yang Mereka Amalkan

Sarah (bukan nama sebenar) selalu risau setiap kali datang bulan mesti akan dapat masalah senggugut. Masalahnya bukan apa, bila datang senggugut, kejang habis otot dalam. Sakit kat ari-ari semakin mencucuk-cucuk. Gigil rasa.

masalah senggugut

Bila senggugut menyerang, mulalah tak boleh buat kerja sangat. Terus tak produktif. Asyik fikir nak ambil MC je.

Baca sampai habis jika nak tahu apa penyelesaiannya untuk ini.

Cara Mengatasi Masalah Senggugut Yang Mereka Ini Sama-sama Buat

(1) Sakit Pinggang Dah Tak Ada Dengan GLA

Puan Dilla ni asal usul tak nak ambil pun GLA sebab GLA ni terkenal dengan fungsi membantu stabilkan kembali kitaran haid.

Almaklumlah bila menyusu ni lagi seronok tak datang haid sebab haid biasanya agak mengganggu kelancaran susu ibu yang biasa meriah pada hari biasa.

masalah senggugut

Tapi ditakdirkan pula Puan Dilla datang haid ngam-ngam lepas anaknya dah berumur setahun 1 minggu. Dapat sakit pinggang. Terpaksalah akur ambil GLA. Alhamdulillah hilang sakit pinggang.

(2) Ambil GLA Sekadar Testing Betulke Boleh Atasi Senggugut?

“Saya makan GLA sebab nak test-test jer. Betul ke boleh reduce sakit masa datang haid? Betul ke boleh beri tekstur kulit cantik..

Dan bila saya try for the first bottle, memang betul. Bulan depannya datang haid, tak de sakit menstrual tu. Haid datang lancar. Yang lagi best, bila saya ambil GLA sebelum tidur, esok mesti membuang dengan lancar!..” – Puan Zainora

masalah senggugut
Ni pengakuan Cik Winnie. Baru 2 bulan ambil GLA masalah senggugut dah selesai.

(3) Masalah Senggugut Teruk Pelajar Ini Selesai Dengan GLA

Pelajar ni umur dah 20 tahun. Beliau mula-mula ambil GLA dan Ostematrix untuk mengatasi masalaah senggugut yang dhadapi.

Senggugut teruk tu sampai boleh pengsan kata maknya.

masalah senggugut
Akhirnya pelajar ni pun repeat beli GLA saja sebab bajet kecil. Alhamdulillah memang dah berjaya atasi masalah senggut teruk tu.

(4) Senggugut Dah Pergi Kulit Cantik & Bayi Pun Mari

Katanya, sejak amalkan GLA ni, haid yang dulu tidak teratur dah kembali lancar. Datang bulan pun dah tak ada lagi senggugut. Dah selesai masalah selalu MC tiap kali datang haid.

Bonus yang beliau dapat, kulit jadi semakin cantik. Kulit kusam semakin cerah dan lembap. Jeragat pun semakin pudar.
masalah senggugut

Beliau add on ESP juga. Lepas tu berjaya hamil pula  🙂

Nampak apa yang sama?

Ya, mereka ikhtiar ambil GLA Complex saja.

Bagaimana GLA Membantu Atasi Masalah Senggugut?

GLA Complex adalah gamma linolenic acid (asid lemak Omega 6) yang diekstrak dari minyak borage.masalah senggugut

Ia berfungsi mengawal selia hormon estrogen dan juga testosteron antara yang membantu memperbaiki simptom senggugut seperti kekejangan, mood swing dan sakit-sakit pada payudara.

Selain cara mengatasi masalah senggugut dengan GLA Complex ini boleh baca lagi 6 tips & cara menghilangkan senggugut teruk yang telah saya kongsikan sebelum ni.

Semoga membantu  🙂

Berminat nak dapatkan GLA Complex ini dari saya? Klik saja untuk berhubung dengan saya secara whatsapp

Atau boleh juga klik terus beli guna kad debit atau kad kredit tanpa caj tambahan.

masalah senggugut



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge