bisnes shaklee

Matlamat Jadi Kaya Dalam Bisnes Shaklee | Apa Yang Shaklee Boleh Beri

Hai Assalamu’alaikum.

Nak tanyalah, ada tak kat sini yang tak suka jadi kaya? Cuba mengaku kat komen kalau ada. Rasanya pada zaman sekarang, banyak kot duit nak pakai.

Kalau tak, takkanlah ramai yang masih mengeluh kalau harga barang naik, petrol takde subsidi dan macam-macam lagilah  isu berkaitan dengan duit. So, kat sini saya nak kongsi tentang matlamat jadi kaya dalam aspek & sudut bisnes Shaklee.

Apa Yang Bisnes Shaklee Boleh Bagi? Betul ke Boleh Jadi Kaya Buat Shaklee Jer? Ada Bukti?

Kalau yang belum tahu, melalui bisnes Shaklee ni, memang kita ada potensi untuk dapat income sehingga 6 angka sebulan.

Ye, 6 angka sebulan. Bukan setahun.

So, bayangkanlah apa yang kita boleh buat dengan duit sebanyak 6 angka tu?

Nak beli rumah? Beli kereta? Bagi zakat banyak-banyak? Sedekah amal jariah? Sponsor orang tua buat haji pakej? Subhanallah.. Memang banyak sangat duit boleh digunakan ke arah yang bermanfaat.

Bak kata Guruku, YM Syeikh Dr Haji Md Radzi Bin Haji Hanafi, pewaris mutlak Silat Cekak, carilah duit sebanyak yang mungkin, Cuma jangan sampai duit disimpan di dalam hati.

Master Hj Roslan

Beliau telah berkecimpung lama dalam bisnes Shaklee ni. Lebih 20 tahun dah seingatnya. Beliau bukan saja banyak melahirkan pemimpin bisnes Shaklee yang top & hebat di Malaysia, malah beliau sendiri menggunakan harta kekayaan yang ada dapat dari bisnes Shaklee ini kea rah mewujudkan pusat tahfiz di utara tanahair ini.

Master Norita & Master Naquib

Beliau yang saya kenal, adalah salah seorang Master Coordinator (pemimpin bisnes Shaklee pangkat tertinggi) yang sangat low profile walaupun pada hakikatnya income Shaklee 6 angka sebulan.

Setiap kali kelas beliau anjurkan, beliau tidak pernah lokek menyediakan vitamin & produk skincare Shaklee secara percuma khusus untuk mereka yang bertuah, yang hadir dalam kelas-kelas nya.

Master Lyna & Master Zainul

Mereka antara idola saya yang terawal. Mereka antara pemimpin Shaklee pangkat tertinggi yang paling muda mencipta banyak kejayaan sehingga disebut-sebut sampai ke negara Uncle Sam sana. Mempunyai empayar bisnes yang kukuh, serta mampu travel sekeluarga sambil bawak orang tua ke lebih 30 negara serata dunia dalam masa setahun.

Mereka turut memiliki beberapa saham & asset hartanah sepanjang full time Bersama-sama meninggalkan kerjaya sebagai seorang jurutera untuk focus 100% terhadap bisnes Shaklee ini

Master Dr Abdullah

Beliau bukan sahaja seorang pemimpin tertinggi bisnes Shaklee yang sangat merendah diri, malah merupakan seorang doctor perubatan yang aktif dalam kegiatan masjid di tempatnya.

Beliau antara Pengerusi Masjid di Kawasan Temerloh yang bertanggungjawab mewujudkan aktiviti yang menggalakkan kehadiran ratusan Jemaah hadir menunaikan solat Subuh setiap hari.

 😎 Sekadar menyebut beberapa nama Master Cooordinator (sebenarnya ada ramai lagi para usahawan & dermawan dari kalangan pemimpin bisnes Shaklee)

Nampak tak,

Melalui bisnes Shaklee kita mampu untuk kaya ke arah yang bermanfaat. Kaya untuk berbakti kepada masyarakat serta untuk agama kita juga.

Ada yang berminat nak buat bisnes Shaklee?

bisnes shaklee

Jom Berjaya sama-sama.

Hubungi saya, Zaleha di 019-7646021 atau

bisnes shaklee

klik link wasap kat sini untuk temujanji peluang perniagaan dalam bisnes Shaklee



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge