tambah berat badan

Nak Tambah Berat Badan Namun Akhirnya Rezeki Hamil Anak Pertama

Nak kongsi cerita gembira ni.

Alhamdulillah, actually dah lama juga tak dengar feedback dari sorang customer saya ni. Beberapa hari lepas, ada mengunjungi status wasap beliau, seronok sangat, bila beliau update, beliau dah bersalin rupanya.

Customer ni saya kenal sekitar Jun 2018 yang lepas. Beliau wasap tanya nak tambah berat badan, masa tu memang belum ada anak lagi, macam baru kawin gitu.

Niat Nak Tambah Berat Badan Namun Rezeki Hamil

Setelah 3 bulan berturut-turut beliau berpuas hati, repeat order set vitamin untuk tambah berat badan, akhirnya Allah rezekikan mudah hamil pada bulan yang seterusnya.

Alhamdulillah.. terima kasih Shaklee. Salah satu asbab saya hamil…

tambah berat badan

Kenapa begitu?

Sebenarnya, memang ada relation tau vitamin tambah berat badan dengan badan menjadi lebih sihat. Bersedia untuk jadi ibu.

Dalam set vitamin tambah berat badan yang saya syorkan tu, lengkap dengan

  • multivitamin
  • vitamin B Complex termasuk asid folik
  • protein

antara yang membantu menjana sel-sel sihat dalam badan. Berat badan bertambah bukan semata-mata kerana vitamin, tapi memang dari makanan harian kita juga.

Bila badan cukup semua nutrisi, badan dah mula kenal untuk absorb nutrisi yang tepat serta disokong pula dengan protein yang berkualiti (dari suplemen tadi).

Alhamdulillah, memang seronok dapat bantu customer gembira. Semoga perkongsian ini bermanfaat & membantu semua, sesiapa saja yang berusaha.

Anda nak suplemen?

Hubungi saja saya di sini:
harga shaklee 2018

 

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge