sakit bersalin czer

Ngilu Sakit Bersalin Czer Semakin Berkurangan Selepas Buat Ini

Bersalin secara normal atau secara pembedahan, mana yang lebih sakit?

sakit bersalin czer

Pendapat saya, dua-dua pun sakit. Berapa sakit tu depends pada rezeki masing-masing. Setakat anak 3 orang dari pengalaman saya, ketiga-tiga rezeki saya terima untuk bersalin secara normal. Alhamdulillah.

Walaupun sepertinya bersalin secara normal kelihatan kurang sakit berbanding bersalin secara pembedahan, hakikatnya, ibu yang bersalin normal,

mengalami risiko sakit di bahagian faraj, ngilu untuk buang air kecil, ngilu untuk buang air besar, risau luka terbertas & macam-macam lagi termasuk sakit nak duduk & kurang selesa nak berjalan.

Kisah & Pengalaman Ibu Bersalin Czer | Ngilu Sakit Bersalin Czer Berkurangan

bersalin czer

Ni kisah benar dari salah seorang sahabat saya juga.

Beliau bersalin secara pembedahan untuk kali ketiga. Walaupun saya tak tahu bagaimana rasa sakit yang beliau alami, namun, dari cerita & pengalaman rakan-rakan yang lain, saya tahu beliau sedang sangat sakit waktu itu.

Saya approach beliau untuk mencuba Vivix ni & Alhamdulillah, beliau terbuka hati untuk mencuba. Selepas 2 minggu amalkan, saya follow up bertanyakan keadaan beliau.

“Setelah 2 minggu Amalkan Vivix, Ngilu Sakit Bersalin Czer Dah Berkurang Banyak..” – Puan Fad

Menurut sahabat saya ini lagi,

“Alhamdulillah, sakit ngilu semakin berkurang banyak.. Dah boleh tidur mengiring juga…”

Saya faham macam mana keadaan ibu yang tak mampu nak beralih tidur selepas bersalin nih. Luka czer tu sudah tentu beri kesan sehingga bahagian ari-ari & pinggang juga.

Saya sendiri pun ambil Vivix masa berpantang Lutfi, anak ketiga kami.

Saya tahu Vivix produk premium yang bagus, sebab tu saya kongsikan kebaikkannya kepada sahabat & kawan-kawan saya. Yang lagi buat saya yakin adalah produknya beyond organik, selamat untuk digunakan dalam tempoh jangkamasa yang panjang.

Saya juga ada kongsikan tentang Vivix di sini. Jemput tonton video.

Nak bertanya lebih lanjut & nak dapatkan Vivix ni dari saya? Boleh hubungi 019-7646021 atau terus klik link wasap di sini:

 

 

pengedar Shaklee Skudai


Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge