Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 – 6/12/17)

Hai Assalamu’alaikum.

Salam Jumaat yang berkat.

Hari ni kita santai-santai aje. Kami di Johor dah start cuti sekolah akhir tahun.. Jadi, bagi peluang lah kat semua yang bercuti untuk teruskan aktiviti yang dirancang¬† ūüôā

Oh ya, untuk semua blogger, jom join Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni. Lama lagi tu dateline (6 Disember 2017)

<Klik gambar untuk join>

Saya dah sedia ni nak join OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP!

Ops, jom review syarat-syarat untuk menyertai giveaway ni.

WAJIB:-

1/ sila tinggalkan komen di entry post mrs pip >>>¬†Xmas ‘Shop & Win’ Gift Campaign¬†<<< (DONE)

2/ follow blog mrs pip (DONE)

3/ follow fan page mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< (DONE)

4/ follow Instagram mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< (DONE)

5/ buat satu entry bertajuk “Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 – 6/12/17)” dan letakkan banner di entry korang dan backlink kan banner tersebut ke entry mrs pip ni (DONE)

6/ ceritakan di dalam entry korang sedikit mengenai pengalaman menarik mengenai Krismas korang (jika ada) yang pernah korang lalui ATAU nyatakan (mengikut kreativiti anda)

Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana menarik sangat-sangat hadiah yang ada dalam option barangan simplyohsem.com tu & best juga ni sesekali buat comeback join GA & thanks Mrs Pip kerana anjurkan giveaway yang ohsem nih¬† ūüėĬ†

7/ tinggalkan link URL entry korang di kotak komen di bawah beserta fan page dan IG korang (DONE)

8/ pemenang yang terpilih WAJIB buat entry khas untuk reveal hadiah yang diterima dan dalam entry tersebut perlu masukkan link URL giveaway ini.

OPTIONAL:-

1/ follow fan page SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<< (DONE)

2/ follow IG SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<< banyak updates menarik di IG simplyohsem (DONE)

giveaway ini akan berlangsung bermula 22hb Nov 2017 sehingga 6hb Dec 2017. mrs pip memilih seorang pemenang bertuah. dan sekiranya melebihi 50 penyertaan, mrs pip akan menambah seorang lagi pemenang.

hadiah giveaway ini merupakan barangan yang mrs pip pilih dari laman web simplyohsem.combeserta hadiah yang mrs pip sediakan sendiri. hadiah sangat misteri kerana tak seperti giveaway yang mrs pip buat selalu hadiah mmg mrs pip reveal kan, tapi untuk Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni, hadiah mrs pip tak nak reveal, biarlah misteri. muehehe.

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge