persediaan travel bersama bayi

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1

Jepun adalah destinasi luar negara saya yang pertama. Kenapa Jepun? Jepun antara destinasi menarik untuk kita lihat teknologi berkembang & faham budaya masyarakat luar yang tinggi disiplin dan hormat menghormati sesama yang lain. Saya dan geng G7 secara spontan merancang me-time (semua tak bawak suami) kami untuk ke Jepun sekitar bulan Oktober 2017. Persediaan travel …

10 Persediaan Travel Bersama Bayi Ke Jepun – Part 1Read More »

produk Youth Skincare

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth Skincare

Takut sangat nak risikokan kulit wajah dengan produk skincare yang sebarang-sebarang nih. Saya teringat dulu masa di hostel ketika di IPT, ada seorang kawan, kulitnya bertukar jadi sangat teruk setelah mencuba guna produk skincare X di pasaran ketika itu. Sebab tu apabila keluar produk skincare Youth ni, mesti ada terdetik, selamat ke guna produk Youth …

Senarai Kimia Berbahaya Tiada Dalam Produk Youth SkincareRead More »

Youth Skincare

Youth Skincare – Set Penjagaan Kulit Wajah Premium Untuk Kekal Muda Jelita

Sejajar dengan peningkatan umur & juga pendedahan secara terus-terusan terhadap persekitaran, penggunaan kosmetik/ bahan pencuci muka, pemakanan tertentu & cahaya matahari tidak memustahilkan kulit wajah kita akan mula mendapat tanda-tanda penuaan & masalah kulit yang lain. Atas sebab ini, skincare Youth yang dikaji selama lebih 8 tahun telah dihasilkan. Nak tahu apa kelebihan & keistimewaan …

Youth Skincare – Set Penjagaan Kulit Wajah Premium Untuk Kekal Muda JelitaRead More »

promosi Shaklee februari 2018

Promosi Shaklee Februari 2018 Yang Fokus Untuk Kecantikan & Kesihatan

Hai semua! Apa khabar? Kita dah masuk bulan yang kedua untuk tahun baru 2018 ni, ada apa-apa improvement yang berjaya anda capai? Alhamdulillah saya ada juga beberapa yang dapat dicapai. Ada juga yang masih tergapai-gapai.. hehe. Menyentuh tentang promosi Shaklee Februari 2018 ni, saya nak kongsikan, bulan ini memang bulan untuk yang fokus pada kecantikan …

Promosi Shaklee Februari 2018 Yang Fokus Untuk Kecantikan & KesihatanRead More »

masalah eczema

Derita Masalah Eczema Sejak Kecil Semakin Berkurangan Selepas Ikhtiar Ini

Eczema atau dermatitis antara masalah pada kulit yang menyebabkan kegatalan yang teruk. Antara tanda-tanda nak kenal masalah eczema ni adalah kehadiran blisters biji-biji berair pada kulit yang pedih merah kegatalan. Permukaan kulit yang terjejas akan menjadi lebih ketara tebal kesannya akibat kekerapan menggaru. Eczema adalah masalah yang boleh kembali berulang berlaku sepanjang hidup. Kisah Puan …

Derita Masalah Eczema Sejak Kecil Semakin Berkurangan Selepas Ikhtiar IniRead More »

ice skating paradigm mall

Prosedur & Tips Ice Skating Paradigm Mall Johor Bahru

Mungkin anda baru pertama kali nak merasa luncur ais atau ice skating Paradigm Mall ni. Paradigm Mall pun baru sangat dibuka sepenuhnya untuk orang ramai hampir 2 bulan. Lokasi Ice Skating Paradigm Mall Johor Bahru 3F-30, Paradigm Mall Johor Bahru, Jalan Skudai, 81200 Skudai, Johor Bahru Kalau nak senang, parking je terus kereta ke Level …

Prosedur & Tips Ice Skating Paradigm Mall Johor BahruRead More »

7 Kelebihan Minyak Ikan Shaklee Omega Guard Berbanding Jenama Lain

Banyak sangat jenama minyak ikan di pasaran sampai tak reti nak pilih yang mana satu? Saya kongsikan 7 kelebihan minyak ikan Shaklee yang mungkin tidak ada pada minyak ikan jenama lain. Mudah untuk anda buat perbandingannya sendiri nanti  🙂 7 Kelebihan Minyak Ikan Shaklee Omega Guard Berbanding Minyak Ikan Jenama Lain (1) Sumber Omega 3 …

7 Kelebihan Minyak Ikan Shaklee Omega Guard Berbanding Jenama LainRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.