tips ibu berpantang selepas bersalin

Ibu Meroyan Hampir Bunuh Diri | Tips Ibu Berpantang Selepas Bersalin

Kalau nak cerita bab meroyan, depression yang dialami ibu-ibu selepas bersalin ni, memang tak tercerita sebenarnya. Macam-macam perasaan akan keluar. Sedih, marah, geram & macam-macam amukan perasaan. Kalau tengok balik keratan akhbar, kes ibu bunuh diri, kes ibu bunuh anak (Allahu, naudzubillahi mindzalik), rasa tak sanggup nak teruskan baca lagi. Enough!!! Honestly said, sebagai ibu, …

Ibu Meroyan Hampir Bunuh Diri | Tips Ibu Berpantang Selepas BersalinRead More »

kulit muka breakout

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara Ini

Wanita dan kecantikan kulit wajah ibarat isi dengan kuku. Percaya atau tak, tak ada wanita yang tidak suka cantik. Hinggakan kalau tersembul seketul jerawat, risaunya di depan cermin boleh makan masa separuh hari jugak membeleknya. Lagi kan kalau ada masalah kulit muka breakout, masalah jerawat bernanah. Mesti sedih sangat-sangat kan? Bayangkan kalau kita yang ada …

Kulit Muka Breakout Jerawat Bernanah Semakin Pulih Selepas Ikhtiar Cara IniRead More »

daftar ahli shaklee percuma

Peluang Untung Grab Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma Februari 2019

Bulan Februari 2019 ni, bulan last tau untuk semua yang belum pernah mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk grab peluang promosi daftar ahli Shaklee percuma yang lebih untung & jimat banyak! Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma – Jimat & Untung Lebih RM200 Ptomosi ni adalah lanjutan promosi New Enrollment Program yang start 15 Dec 2018 haritu. …

Peluang Untung Grab Promosi Daftar Ahli Shaklee Percuma Februari 2019Read More »

tambah duit poket secara part time

Peluang Kerjaya Untuk Student Tambah Duit Poket Secara Part Time

Ada ketika, apabila pinjaman/ biasiswa belajar tak mencukupi, perlu duit extra tengah-tengah bulan, tapi segan & tak sanggup mintak dengan mak ayah, apa nak buat? Pernah terfikir tak untuk jana income sendiri, sambil-sambil je? Memang boleh sangat tau tambah duit poket secara part time! As long as adik-adik umur 18 tahun ke atas, memang layak …

Peluang Kerjaya Untuk Student Tambah Duit Poket Secara Part TimeRead More »

tips naik mrt

Tips Naik MRT & ERL Bagi Newbies Supaya Tak Sesat Sampai Tertinggal Flight

Dah lama plak rasanya tak menulis tentang travel tips. By the way, baru-baru ni saya ke KL dari JB untuk hadir 1 seminar bisnes, untuk recharged energy for 2019. Seminar ini lanjutan dari MCC 1.0 terdahulu Actually ni 1st time jugalah kiranya travel solo setelah dah beranak 3. Alhamdulillah si ayah available untuk take care …

Tips Naik MRT & ERL Bagi Newbies Supaya Tak Sesat Sampai Tertinggal FlightRead More »

turunkan kolesterol

Sakit Dada Turunkan Kolesterol Halang Kolesterol Jahat Dengan Phytocol-ST

Lebih 6 juta orang disahkan ada masalah kolesterol tinggi – 2011, menurut laporan dari Malaysia National Health Morbidity Survey. Angka ini dijangka akan lebih meningkat dari tahun ke tahun, kebanyakkannya berpunca dari gaya hidup & tabiat pemakanan yang kurang sihat. Pernah ambil tahu tak, berapa bacaan paras kolesterol anda? Bila last anda ambil bacaan darah? …

Sakit Dada Turunkan Kolesterol Halang Kolesterol Jahat Dengan Phytocol-STRead More »

testimoni ESP untuk masalah kulit wajah

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan Suami

“Ina, abang, dah lama nak tegur, rasanya hari ni abang kena bagitau jugak..” – Tuan Azman “Ya, kenapa bang?” – Puan Ina “Kenapa dah lama abang tengok Ina macam dah tak berseri-seri macam dulu? Nampak kulit wajah macam dah kusam sangat…”- ujar Tuan Azman lagi “Ye ke bang?…” – berubah terus muka Puan Ina. Terasa …

Testimoni ESP Untuk Masalah Kulit Wajah | Lebih Gebu & Cantik Depan SuamiRead More »

harga shaklee 2018

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & Berilmu

Mencari pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee atau yang berdekatan? Ya, saya adalah pengedar Shaklee sah yang masih aktif sejak 2013 lagi. 7 Sebab Kenapa Mesti Pilih Kami Sebagai Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Anda Percayai Kenapa kena pilih pengedar Shaklee? Sebab nampak macam ramai kan dalam senarai carian Google? Tapi, ada kriteria yang anda …

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & BerilmuRead More »

masalah kulit jerawat

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak Punya

Menjadi anak gadis sememangnya lazim mempunyai masalah kulit yang berjerawat. Ini kerana faktor hormon & faktor stress pembelajaran sekitar usia remaja. Punca Jerawat Makin Teruk Saya sendiri teringat zaman saya belajar di IPT dulu, jerawat saya paling banyak kat sekitar dahi. Stress belajar la katakan… huhu. Ni, nak share pasal masalah kulit jerawat sorang student …

Masalah Kulit Jerawat Gadis Ini Selesai Gara-Gara Guna Skincare Mak PunyaRead More »

cara merawat parut jerawat

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut Jerawat

Tahukah anda, selain faktor pemakanan tinggi gula, antara punca jerawat boleh jadi semakin teruk adalah pengambilan hasil tenusu (susu, keju & yang sewaktu dengannya)? Ada satu kajian yang dibuat di Harvard School of Public Health, mengaitkan hasil tenusu ini boleh menggalakkan cetusan hormon insulin yang tinggi. Hormon insulin meningkatkan kehadiran radang dalam tubuh, seterusnya merangsang …

Hasil Tenusu Punca Jerawat Makin Teruk | 7 Cara Merawat Parut JerawatRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.