lucky draw Shaklee 2019

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu

Anda pengguna Shaklee? Pernah guna Shaklee tapi nak repeat order beli? Kalau ya, anda beruntung kerana anda berpeluang untuk menang hadiah lucky draw dari Shaklee yang bernilai sehingga RM90 ribu!!! Hadiah Lucky Draw Shaklee 2019 Setiap minggu, akan ada 38 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah-hadiah yang anda & saya berpeluang untuk menang: Vivix Youth Skincare …

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 RibuRead More »

sakit bersalin czer

Ngilu Sakit Bersalin Czer Semakin Berkurangan Selepas Buat Ini

Bersalin secara normal atau secara pembedahan, mana yang lebih sakit? Pendapat saya, dua-dua pun sakit. Berapa sakit tu depends pada rezeki masing-masing. Setakat anak 3 orang dari pengalaman saya, ketiga-tiga rezeki saya terima untuk bersalin secara normal. Alhamdulillah. Walaupun sepertinya bersalin secara normal kelihatan kurang sakit berbanding bersalin secara pembedahan, hakikatnya, ibu yang bersalin normal, …

Ngilu Sakit Bersalin Czer Semakin Berkurangan Selepas Buat IniRead More »

menara jambatan angkat kuala terengganu

Promosi & Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu

Baru-baru ni kami sempat berkunjung ke Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu ni. Guess what, rezeki, time kami datang ni, harga tiket masuk masih lagi dalam harga promosi. Nak tahu lebih detail & apa yang menarik kat menara Drawbridge Kuala Terengganu ni? Jom baca sampai habis Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala Terengganu Kalau bukan …

Promosi & Harga Tiket Masuk Menara Jambatan Angkat Kuala TerengganuRead More »

tambah semangat

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At All

Every day is Monday Blues… huhu. Siapa pernah rasa macam ni? Atau at least tiap minggu, bila datang hari pertama bekerja selepas bercuti, mesti rasa camni? Dulu saya pernah rasa macam tu. Tapi, Alhamdulillah sejak mengenalpasti punca semangat boleh down, punca monday blues & cara untuk tambah semangat, syukur sekarang dah no more Monday blues.. …

Tips Tambah Semangat Tiap Hari Jom Buang Lemau | No Monday Blues At AllRead More »

silat cekak pusaka hanafi

Silat Beladiri Bertaraf Dunia – Silat Cekak Pusaka Hanafi | Siapa Layak Belajar?

Saya jarang sangat cerita lanjut pasal hobi saya yang nih. Saya suka bersilat. Tapi, saya pilih untuk aktif dalam silat beladiri yang bertaraf dunia, tak lain & tak bukan, Silat Cekak Pusaka Hanafi. Ada yang bertanya, “boleh ke anak saya join belajar silat ni?” Soalan yang baik. Ramai orang dah mula berkesedaran untuk hantar anak-anak …

Silat Beladiri Bertaraf Dunia – Silat Cekak Pusaka Hanafi | Siapa Layak Belajar?Read More »

review milk booster shaklee

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu Menyusu

Ada banyak sangat jenis milk booster kat pasaran sekarang. Cuma saya suka nak buat review untuk milk booster yang dah lama juga ada kat pasaran sejak tahun 60-an lagi, iaitu milk booster Shaklee. Saya sendiri memang pengguna milk booster dari Shaklee ni. So far so good. Tapi apa kata & review pengguna yang lain, k. …

Review Milk Booster Shaklee Untuk Kesihatan Tulang Ibu MenyusuRead More »

cara merawat gout

Cara Merawat Gout Tanpa Ubat Painkiller | Suplemen Untuk Gout

Dulu, ayah beliau bergantung pada ubat painkiller semenjak diserang penyakit gout seawal usia 30-an lagi. Bayangkan dah berapa lama pakcik ini menderita terpaksa bergantung hampir separuh usianya menelan ubat tahan sakit tiap kali gout datang menyerang? Atas sebab kasihankan ayah, Puan Zarith nekad mencari cara merawat gout yang lebih semulajadi tanpa ubat painkiller ini. Cara …

Cara Merawat Gout Tanpa Ubat Painkiller | Suplemen Untuk GoutRead More »

tips berjaya buat bisnes shaklee untuk suri rumah

Tips Berjaya Buat Bisnes Shaklee Untuk Suri Rumah

Ramai juga suri rumah yang buat bisnes sekarang ni. Samada secara part time / full time, Alhamdulillah suri rumah yang berdikari, berusaha menambah wang poket dalam seisi rumah, semoga Allah saja yang yang Membalas setiap keringat. Saya pun suri rumah. Saya buat bisnes Shaklee. Saya faham bagaimana rasanya tiada duit sampingan melainkan belas ihsan suami …

Tips Berjaya Buat Bisnes Shaklee Untuk Suri RumahRead More »

selangor membaca

Resensi Buku Selangor Membaca | Buat Video Ulasan Buku & Menang Wang Tunai

Dup dap dup dap. Semakin menghampiri tarikh tutup semakin rasa gemuruh jantung ini berdegup kencang. Bukan apa, saya join juga pertandingan Resensi Buku #Selangormembaca ni. Korang tau tak kewujudan pertandingan ni? Jap saya share. Resensi Buku Selangor Membaca | Ulasan Buku Melalui Video Sempena sambutan 10 tahun membaca kebangsaan, atau dekad membaca kebangsaan & atas …

Resensi Buku Selangor Membaca | Buat Video Ulasan Buku & Menang Wang TunaiRead More »

kesan detox

Kesan Detox #PLS | Jangan Baca Jika Anda Tak Sukakan Perubahan

Tahniah, anda yang baca post ini adalah anda yang sukakan perubahan! Saya pun suka perubahan. Perubahan ke arah yang lebih baik. Siapa tak nak kan? Ok untuk anda yang mungkin baru nak tahu pasal PLS, boleh tonton semula live FB saya kat sini. Alhamdulillah saya sendiri dah buat detox Shaklee gaya #PLS nih. Nak tahu …

Kesan Detox #PLS | Jangan Baca Jika Anda Tak Sukakan PerubahanRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.