Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah sempat untuk join Giveaway ni pagi-pagi sebelum keluar rumah. Kami ada ujian Sijil Rendah Persilatan di UTM Skudai. Kali ini saya & suami  tak ambik ujian tapi sekadar membantu untuk jadi sebahagian dari para penguji calon yang mengambil peperiksaan praktikal. Ok bagi korang yang nak turut serta join Giveaway 2014 …

Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014Read More »

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera.. Wah tak lama je lagi bakal berlangsung satu Giveaway yang agak menarik dengan menawarkan hadiah-hadiah yang agak lumayan… Total hadiah adalah RM 1,602.45 untuk 41 orang pemenang bertuah. Jangan tak tahu, para sponsor pun berpeluang untuk join jugak.. Antara sponsor yang telah sudi menyumbang hadiah.. 8 pemenang x Wang Tunai RM50 …

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014Read More »

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir Lanun

Oit…oit.. ape ni berpasang-pasang ni gi berkelah??? Hahaha.. jangan risau diorang 3 pasang ex-student UTM ni semuanya dah berkahwin belaka. Semuanya hasil perancangan suami & sahabat-sahabat dia masa belajar di UTM dulu. Memang last minute punya preparation. Suami bagitahu confirmed program berkelah pada Hari Malaysia, 16 September tu pagi-pagi sehari sebelumnya.. huhu.. Akibatnya, petang tu …

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir LanunRead More »

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat Jari

Assalamu’alaikum & salam sejahtera semua. Dah tengahari ni, so, mesti masing-masing sibuk menghadap lunch masing-masing kat pejabat atau pun di rumah. Oh sebelum tu, teringat ada orang kata tak elok makan banyak sangat gulai & kari kepala ikan ni? Betul ke? Katanya sampai boleh naikkan tekanan darah tinggi? Betul ke tak betul, ni ada video …

Resepi Gulai Ikan Salmon Yang Sedap Sehingga Menjilat JariRead More »

Sepetang Bersama Master Norita & Master Naquib

Apabila dimaklumkan oleh omak saya Farha Maskuriy akan peluang untuk bertemu dengan seseorang yang sangat dikagumi & mampu memberikan inspirasi, saya terus tak berlengah-lengah untuk mendaftarkan diri. 12 September yang lepas saya membawa anak-anak ke Hotel KSL Johor Bahru untuk bersama-sama dengan Master Norita & Master Naquib dalam program Shaklee Effect 3R. Seperti biasa, memandangkan …

Sepetang Bersama Master Norita & Master NaquibRead More »

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Saya tertarik nak menyertai giveaway dari Ariescape Shoppe ni antara sebabnya adalah hadiah & cara nak join giveaway ni pun ada unik sket. Ada kena usaha lebih sket dari giveaway yang sebelum ni.. Anyway tahniah untuk Ariescape Shoppe atas pembukaan butik online beliau. Semoga dengan penganjuran giveaway sebegini akan merancakkan lagi promosi butik online beliau …

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPERead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.