GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Saya tertarik nak menyertai giveaway dari Ariescape Shoppe ni antara sebabnya adalah hadiah & cara nak join giveaway ni pun ada unik sket. Ada kena usaha lebih sket dari giveaway yang sebelum ni.. Anyway tahniah untuk Ariescape Shoppe atas pembukaan butik online beliau. Semoga dengan penganjuran giveaway sebegini akan merancakkan lagi promosi butik online beliau …

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPERead More »

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante

Shaklee tidak sahaja mempunyai rangkaian untuk vitamin dalaman diri, malah turut mengeluarkan rangkaian untuk penjagaan diri luaran secara khusus. Bagi produk kecantikan kulit secara luaran terutama untuk kulit (Skin Care), boleh klik pautan di bawah ini: Harga Skin Care Shaklee Untuk mengetahui senarai penuh harga produk vitamin Shaklee untuk dalaman pula, boleh klik di pautan …

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut ProsanteRead More »

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu Dibeli

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan Ada kelulusan KKM Halal(Islamic Services of America, ISA yang diiktiraf oleh JAKIM Tidak kurang 250 juta USD dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti untuk menjamin keberkesanan produk & keselamatan terhadap pengguna > “A dietary supplement, also known as food …

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu DibeliRead More »

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang Mengejutkan

Melihatkan lambakan & pelbagai keluaran produk kesihatan di pasaran, saya sebenarnya terasa seriau jugak. Adakah produk di luar sana benar-benar selamat untuk digunakan? Jadi, sebagai pengguna apa yang patut kita perhatikan? Ciri-ciri produk Produk kesihatan yang baik & berkualiti seharusnya mempunyai sekurang-kurangnya ciri-ciri berikut: mempunyai pengesahan KKM disahkan HALAL telah menjalankan kajian penyelidikan & ujian …

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang MengejutkanRead More »

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita Lagi Satu Giveaway

Assalamu’alaikum & selamat sejahtera. Bagi sesiapa yang suka nak tambah kenalan alam maya, bertukar-tukar link entri & nak add activity blogwalking korang, jom lah join Giveaway. Selain dapat meluaskan jaringan ukhuwah, korang pun berpeluang dapat reward dari sana. Kalau sebelum ni ada banyak juga benda nak buat sebagai syarat nak join Giveaway, tapi kali ni, …

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita Lagi Satu GiveawayRead More »

Perbezaan & Keistimewaan Vitamin Shaklee

Seperti yang kita sedia maklum, vitamin adalah pelengkap kepada sajian harian kita. Ini kerana cara memasak yang tidak menjamin khasiat sedia ada serta penggunaan pelbagai racun perosak dan pengawet memungkinkan tahap vitamin yang rendah pada sumber bahan mentah makanan harian kita. Vitamin & Manfaat Vitamin Di Dalam Kehidupan Menurut buku Food of Life, 2005 hasil …

Perbezaan & Keistimewaan Vitamin ShakleeRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.