Tempahan Baju Kurung Hanya RM30 Sepasang!

Assalamu’alaikum & selamat sejahtera Hari ni saja nak kongsi cerita tentang baju kurung. Seringkali kita apabila mencari baju yang dah siap dijahit pasti ada kelebihan & kekurangannya kan. Antara kelebihan membeli baju kurung yang dah siap dijahit ni adalah korang tak perlu persediaan awal & boleh dapat baju dalam masa yang singkat. Masalah Pada Baju …

Tempahan Baju Kurung Hanya RM30 Sepasang!Read More »

Cara Mengatasi Masalah Kelemumur Yang Mudah

Fahami Kelemumur Korang pun tahu kan, kelemumur tu biasanya yang duduk atas kulit kepala tu? Kalau tengok iklan syampu kat tv yang macam oats terabur atas rambut tu.. hehehe 😆 Mengikut definisi dari webMD, kelemumur adalah suatu kuping-kupingan putih yang berada pada permukaan kulit kepala yang tidak memudaratkan tapi cukup merimaskan serta membuatkan kulit kepala …

Cara Mengatasi Masalah Kelemumur Yang MudahRead More »

Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah sempat untuk join Giveaway ni pagi-pagi sebelum keluar rumah. Kami ada ujian Sijil Rendah Persilatan di UTM Skudai. Kali ini saya & suami  tak ambik ujian tapi sekadar membantu untuk jadi sebahagian dari para penguji calon yang mengambil peperiksaan praktikal. Ok bagi korang yang nak turut serta join Giveaway 2014 …

Giveaway 2014 Mialiana.com 20-30 Sep 2014Read More »

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014

Assalamu’alaikum & salam sejahtera.. Wah tak lama je lagi bakal berlangsung satu Giveaway yang agak menarik dengan menawarkan hadiah-hadiah yang agak lumayan… Total hadiah adalah RM 1,602.45 untuk 41 orang pemenang bertuah. Jangan tak tahu, para sponsor pun berpeluang untuk join jugak.. Antara sponsor yang telah sudi menyumbang hadiah.. 8 pemenang x Wang Tunai RM50 …

Giveaway 2014 Mialiana.com pada 20 – 30 Sept 2014Read More »

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir Lanun

Oit…oit.. ape ni berpasang-pasang ni gi berkelah??? Hahaha.. jangan risau diorang 3 pasang ex-student UTM ni semuanya dah berkahwin belaka. Semuanya hasil perancangan suami & sahabat-sahabat dia masa belajar di UTM dulu. Memang last minute punya preparation. Suami bagitahu confirmed program berkelah pada Hari Malaysia, 16 September tu pagi-pagi sehari sebelumnya.. huhu.. Akibatnya, petang tu …

3 pasang ex-UTM Berkelah di tepi Pantai Pasir LanunRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.