Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante

Shaklee tidak sahaja mempunyai rangkaian untuk vitamin dalaman diri, malah turut mengeluarkan rangkaian untuk penjagaan diri luaran secara khusus. Bagi produk kecantikan kulit secara luaran terutama untuk kulit (Skin Care), boleh klik pautan di bawah ini: Harga Skin Care Shaklee Untuk mengetahui senarai penuh harga produk vitamin Shaklee untuk dalaman pula, boleh klik di pautan …

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut ProsanteRead More »

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu Dibeli

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan Ada kelulusan KKM Halal(Islamic Services of America, ISA yang diiktiraf oleh JAKIM Tidak kurang 250 juta USD dilaburkan setiap tahun bagi menjalankan ujian kualiti untuk menjamin keberkesanan produk & keselamatan terhadap pengguna > “A dietary supplement, also known as food …

Harga Produk Shaklee Yang Berkualiti & Mampu DibeliRead More »

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang Mengejutkan

Melihatkan lambakan & pelbagai keluaran produk kesihatan di pasaran, saya sebenarnya terasa seriau jugak. Adakah produk di luar sana benar-benar selamat untuk digunakan? Jadi, sebagai pengguna apa yang patut kita perhatikan? Ciri-ciri produk Produk kesihatan yang baik & berkualiti seharusnya mempunyai sekurang-kurangnya ciri-ciri berikut: mempunyai pengesahan KKM disahkan HALAL telah menjalankan kajian penyelidikan & ujian …

Testimoni Set Detoks Seorang Kenalan Lama Yang MengejutkanRead More »

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita Lagi Satu Giveaway

Assalamu’alaikum & selamat sejahtera. Bagi sesiapa yang suka nak tambah kenalan alam maya, bertukar-tukar link entri & nak add activity blogwalking korang, jom lah join Giveaway. Selain dapat meluaskan jaringan ukhuwah, korang pun berpeluang dapat reward dari sana. Kalau sebelum ni ada banyak juga benda nak buat sebagai syarat nak join Giveaway, tapi kali ni, …

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita Lagi Satu GiveawayRead More »

Perbezaan & Keistimewaan Vitamin Shaklee

Seperti yang kita sedia maklum, vitamin adalah pelengkap kepada sajian harian kita. Ini kerana cara memasak yang tidak menjamin khasiat sedia ada serta penggunaan pelbagai racun perosak dan pengawet memungkinkan tahap vitamin yang rendah pada sumber bahan mentah makanan harian kita. Vitamin & Manfaat Vitamin Di Dalam Kehidupan Menurut buku Food of Life, 2005 hasil …

Perbezaan & Keistimewaan Vitamin ShakleeRead More »

Meal Shakes: Bukan Sekadar Multivitamin Untuk Anak Sihat & Cergas

Anak-anak biasanya agak cerewet dalam pemakanan hariannya disebabkan oleh lambakan pelbagai makanan ringan dan ia pula mudah dimakan sambil mereka bermain. Seperti Rafiuddin Afiq, anak kami yang sulong, 5 tahun sekarang umurnya, jika boleh dia nak makan sambil bermain. Makanya, roti dan makanan mudah pegang sambil main itulah biasanya menjadi kegemaran dia. Sayur-sayuran pula memang …

Meal Shakes: Bukan Sekadar Multivitamin Untuk Anak Sihat & CergasRead More »

Shaklee Collagen Powder Pilihan Bijak Untuk Kulit Cantik & Sihat

Oh sekarang ni sangat banyak produk kecantikan kat luar sana…memang banyak sangat sampai keliru tak tahu nak pilih yang mana satu. Betul kan? 🙂 Jadi, macama mana mahu pilih yang mana satu ok? Bagi pendapat peribadi saya, pilihlah berdasarkan bukan semata-mata testimoni sahaja, malah pastikan ada kajian tertentu yang telah diiktiraf serta terbukti ianya selamat …

Shaklee Collagen Powder Pilihan Bijak Untuk Kulit Cantik & SihatRead More »

Ubat Hilangkan Loya Yang Selamat Untuk Ibu Hamil

Assalamu’alaikum & salam sejahtera. Bangun pagi tadi terus teringat semua sahabat saya yang sedang hamil. Semoga kalian sihat-sihat sahaja & baby dalam kandungan terus membesar dengan sihat seperti yang diharapkan. Amin Ya Rabbal Alamin. Teringat pengalaman saya ketika mengandungkan Rafiuddin Afiq & Auni Batrisyia dulu. Memang normal lah untuk rasa mual dan loya sekitar trimester …

Ubat Hilangkan Loya Yang Selamat Untuk Ibu HamilRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.