bisnes musim gawat

Peluang Bisnes Musim Gawat | Bisnes Paling Laku Sepanjang Musim PKP

Saya baru je dapat reply dari seseorang yang dulunya pernah berniaga kuih muih kat suatu kedai makan. Ya, akak ni cari peluang untuk berniaga juga.

Katanya kedai makan yang beliau biasanya letak kuih untuk dijual tu sudah pun tutup. Yelah, musim PKP kan, bukan semua kedai mampu beroperasi sepenuhnya macam zaman sebelum kes COVID nih.

bisnes musim gawat

Ada yang terpaksa gulung tikar. Barang tak laku untuk dijual lagi. Namun, bisnes yang saya nak kongsikan ini, antara bisnes paling laku & bisnes musim gawat yang boleh dibuat oleh sesiapa pun.

Peluang Bisnes Musim Gawat | Bisnes Paling Laku Sepanjang Musim PKP

 

Dah dengar?

Secara ringkasnya bisnes yang kami buat:

  • bisnes tidak bermusim
  • produk laku keras – musim PKP asyik sold out, restok je licin.. restok je licin balik
  • produk dah berada lama kat pasaran. Lebih 25 tahun di Malaysia, di dunia lebih 60 tahun.
  • modal yang rendah. Student IPT pun boleh mula buat. Tak perlu tunggu dah grad.
  • bisnes yang bersistematik, ada tools, mudah diduplikasi & ada mentor yang berpengalaman
  • pulangan yang lumayan. Boleh pilih nak dapat 3 angka saja je ke sebulan? nak 4 angka sebulan? ke nak 5 atau 6 angka sebulan? awak tentukan!

Okeh, cakap panjang-panjang pun tak guna juga. Ayuh, sape nak & bersedia nak buat bisnes musim gawat nih? Boleh laju-laju klik untuk join daftar dengan saya.

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge