tambah duit poket secara part time

Peluang Kerjaya Untuk Student Tambah Duit Poket Secara Part Time

Ada ketika, apabila pinjaman/ biasiswa belajar tak mencukupi, perlu duit extra tengah-tengah bulan, tapi segan & tak sanggup mintak dengan mak ayah, apa nak buat?

Pernah terfikir tak untuk jana income sendiri, sambil-sambil je?

Memang boleh sangat tau tambah duit poket secara part time! As long as adik-adik umur 18 tahun ke atas, memang layak sangatlah buat income secara separuh masa ni.

Cara Tambah Duit Poket Secara Separuh Masa Untuk Student IPT

bisnes Shaklee

Akak nak tanya, adik-adik student ada smartphone tak? Ada akaun FB/ instagram/ twitter tak? Paling-paling koman pun, mesti adik-adik pandai buat carian google kan?

Ya, sebab tu adik-adik jumpa entri blog akak ni 🙂

Nak tak akak bantu tunjukkan cara tambah duit poket secara separuh masa je, khusus untuk adik-adik student yang tengah sambung belajar peringkat diploma/ ijazah sarjana muda/ ijazah sarjana mahupun yang sedang buat PhD.

Syarat-Syarat Peluang Kerjaya Untuk Pelajar Tambah Duit Poket Secara Part Time

tambah duit poket secara part time

Ada syarat, in shaa Allah mudah je syaratnya  🙂

  • ada smartphone/ laptop dengan capaian internet
  • sendiri memang mahu tambah duit poket
  • rajin berusaha
  • sanggup belajar untuk peningkatan diri
  • masa yang boleh diluangkan untuk bisnes (2-3 jam saja sehari, sejam pun boleh kalau mahu)
  • ada RM75 – ni tak perlu bayar jika adik-adik cepat & mahir praktikkan ilmu bisnes ni  😉

Ni jek syaratnya.

Malah, tak wajib simpan stok pun. Tak perlu modal besar sampai kena buat pinjaman.

Nak income berapa tu? Nak 2 angka? 3 angka? 4 angka? boleh sangatlah. Memang dah ramai student yang berjaya buat duit poket secara part time jek dengan bisnes Shaklee ni  🙂

tambah duit poket secara part time

Side effect bisnes ni? Adik adik akan lebih sihat, lebih positif, lebih berkeyakinan tinggi & berkemahiran tinggi dalam pemasaran online.

Berminat?

Boleh cepat-cepat hubungi akak, ya   (Kak Zaleha – 0197646021) atau klik je link gambar bawah ni  😉

pengedar Shaklee Skudai

bisnes Shaklee

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge