pencuci muka berkualiti tahan lama

Pencuci Muka Berkualiti Tahan Lama Yang Berbaloi Dimiliki Untuk Kulit Sihat

Suka tak kalau hari-hari cuci muka dua kali sehari dengan pencuci muka yang best, berkualiti dijamin 100% berkesan & selamat? Confirmed lagi suka kalau pencuci muka ni tahan lama sampai almost setahun!

Saya pun suka!

Pencuci Muka Berkualiti Tahan Lama Hampir Setahun

pencuci muka berkualiti tahan lama

Ye, setahun tau.

Saya pun guna pencuci muka ni. Namanya Youth Skincare !

Pencuci Muka Youth Berkualiti & Tahan Lama

Kalau sorang-sorang guna memang boleh lebih dari 10 bulan. Lama kan? 1 tiub pencuci muka Youth ni:

harga skincare Shaklee

  • 125 ml
  • pekat
  • RM193.75 + postage RM10 seluruh Malaysia

I can say that, pencuci muka Youth ni pencuci muka yang premium & sangat berkualiti tinggi if based on the ingredient & patent yang ada sepanjang penghasilan Youth Skincare ni yang ambil masa lebih dari 8 tahun kajian.

Nak tengok apa ingredient dalam pencuci muka Youth ni?

Senarai Bahan Terkandung Dalam Pencuci Muka Youth

pencuci muka terbaik

Ramuan utama & key ingredient dalam pencuci muka Youth adalah:

  • Vital Repair+®
  • Muscadine Grape Extract
  • Exfoliating Green Algae Complex

Lain-lain bahan adalah:

  • water, glycerin, diglycerin, methyl gluceth-20, decyl glucoside, polyglyceryl-4 caprate, acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer, Persea gratissima (avocado) oil, niacinamide, Vitis rotundifolia fruit extract, superoxide dismutase, tocopherol, beta-glucan, Laminaria digitata extract, magnesium ascorbyl phosphate, caprylyl glycol, Saccharomyces cerevisiae extract, Vitis vinifera (grape) seed extract, retinyl palmitate, tocopheryl acetate, panthenol, potassium hydroxide, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, 1,2-hexanediol, hydroxyacetophenone, potassium sorbate, hexylene glycol, phenoxyethanol, urea, fragrance, glucosamine HCl, cutric acid, sodium benzoate, pentylene glycol, tromethamine, silica

Youth Skincare juga bebas dari lebih 1500 kimia berbahaya yang biasanya dipersoalkan ada dalam produk skincare di pasaran.

So, in shaa Allah, guna pencuci muka Youth ini, kita lebih rasa yakin kulit kita bebas dari masalah yang kita taknak berlaku pada kulit wajah kita.

Testimoni Pencuci Muka Youth Berbaloi Tahan Lama Guna

Saya sendiri guna pencuci muka Youth sejak Februari 2018 ia dilancarkan. Until now memang masih ada pencuci muka ni. Belum habis.. hehe.. Saya cuci muka 2 kali sehari.

Pencuci muka Youth ni pekat & guna sikit je (a pea-sized) tiap kali pakai.

(1) “Kami Guna Suami Isteri Tahan Lebih 5 Bulan” – Puan Nisa

pencuci muka berkualiti tahan lama

Suami isteri pun boleh sama-sama share guna tau. Best kan?  🙂 Nak best lagi, boleh sama-sama tolong each other cucikan muka masing-masing.. hihi.

(2) “Pencuci Muka Ini Serasi Dengan Saya & Jimat” – Puan Hanis

pencuci muka berkualiti tahan lama

Puan Hanis beli Youth Skincare ni since Mac 2018. Until 30 Ogos, pencuci muka Youth ni masih ada. Jimat sangat katanya.

So, let say awak pun berminat nak dapatkan pencuci muka Youth yang berkualiti tinggi & jimat berbaloi ni, boleh terus klik untuk beli guna kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan

cara beli Shaklee

 

Let say nak beli fullset pada harga yang lagi jimat/ set starter yang lengkap dengan toner, krim siang sunblock & krim malam, boleh terus hubungi saya di 019-7646021 atau klik je untuk wasap saya.

pengedar Shaklee Skudai

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge