produk Youth Skincare

Pencuci Muka Terbaik Untuk Kulit Lebih Muda & Sihat

Tahukah anda kulit bayi sebegitu lembut kerana setiap 14 hari kulit mereka akan melalui proses pembaharuan sel kulit?

Geram kan pegang pipi gebu bayi?

Nak tak ada kulit yang sebegitu muda & sihat? Betul ke ada pencuci muka terbaik sebegitu rupa?

Jawapannya, memang ada!

Pencuci Muka Terbaik Di Abad Ini – Youth Skincare

Youth Skincare adalah rangkaian set penjagaan kulit wajah yang dihasilkan setelah kajian terperinci ke atas setiap ramuan yang digunakan selama lebih 8 tahun kajian & lengkap dengan patent.

Sepanjang penghasilan pencuci muka Youth ini, Skin Age Index dihasilkan untuk mengukur tahap perubahan usia kulit setiap pengguna yang mewakili umur 20-an, 30-an, 40-an, 50-an, 60-an & 70-an.

Pencuci Muka Terbaik – Fungsi Setiap Item Dalam Youth Skincare

Anda mesti nak tahu kan, apa yang bagusnya pada Skincare Youth ni?

(1) Pencuci Muka Youth: Luminous Gel Oil Cleanser

Pencuci muka Youth ni boleh diguna untuk siang & malam.

Nak tahu tak apa kelebihan yang ada pada pencuci muka Youth ni?

  • bertindak 3 in 1 – kalau ada pakai mekap, boleh terus guna sebagai makeup remover
  • pH seimbang
  • sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah yang ada masalah kulit sensitif
  • takde buih
  • tak kebaskan wajah selepas bilas
  • 5 ramuan aktif (anggur Muscadine, Vital repair+, ekstrak yis, avocado oil, exfoliating green algae complex) membantu membersihkan, melembapkan & menghaluskan kulit wajah.

pencuci muka terbaik

 

(2) Penyegar Youth: Perfecting Skin Toner

Selepas dah cuci muka dengan Youth Cleanser tadi, kita sapu toner pula.

Toner ni boleh bertindak sebagai double cleansing apabila kita guna cotton pad untuk meratakannya ke seluruh wajah.

Sama seperti cleanser tadi, toner Youth boleh digunakan untuk siang & malam.

Selain pembersihan 2 kali, peranan toner Youth adalah:

  • untuk menenangkan
  • untuk melegakan
  • menghidrat & melembapkan
  • memberi keremajaan
  • mengandungi 4 ramuan aktif (anggur Muscadine, Vital repair+, ekstrak yis, exfoliating & rejuvenating green algae complex)

pencuci muka terbaik

(3) Serum Youth: Youth Activating Serum

Selepas toner, kita apply pula serum Youth ni.

Yang uniknya pada Youth serum adalah pada botolnya.

Botol serum Youth adalah kedap udara serta cara bukanya pun unik (kena pusing tutupnya & tekan). Ini kerana serum Youth mengandungi bahan aktif yang mudah teroksida jika terdedah pada udara.

Selain botolnya antara kelebihan & peranan serum Youth adalah:

  • mengandungi 10 kali ganda kepekatan Youth Complex
  • membantu percepatkan proses pembaharuan sel kulit sihat
  • membantu memberi kesan penegangan & keserian pada wajah.
  • 6 ramuan aktif : anggur Muscadine, Vital repair+, exfoliating green algae complex, Schizandra chinensis, apple stemcell, Lotus japonicus

Penggunaan serum ini disarankan dimulakan secara sedikit demi sedikit bermula dengan 1 kali setiap 2 hari pada waktu malam sahaja.

pencuci muka terbaik

(4) Krim Siang Youth: Age Defense Moisturizer

Selepas cuci muka, toner, serum di waktu siang, letaklah krim siang ini.

Krim siang Youth mengandungi SPF50 yang mana sangat sesuai & khusus untuk iklim di Malaysia yang menerima cahaya matahari agak terik.

Antara kelebihan krim siang Youth:

  • SPF50 yang memberi spektrum luas perlindungan terhadap UVA (yang membahayakan pada tahap lapisan kulit) & UVB (yang mengancam luar kulit)
  • khusus untuk orang Asia
  • melindungi sel kulit baru
  • bertahan sehingga 16 jam lamanya jika tak mencuci wajah selepas penggunaan krim ini
  • 5 ramuan aktif – anggur Muscadine, Vital repair+, exfoliating green algae complex, rejuvenating green algae complex & kacang pea

pencuci muka terbaik

(5) Krim Malam Youth: Advanced Renewal Night Cream-Light

Dah tiba waktu malam, lepas selesai cuci muka, toner & serum, bolehlah letak krim malam Youth ni pula.

Yang bestnya krim malam Youth ni adalah:

  • membantu merawat wajah ketika kita berehat
  • menyokong pembaharuan sel
  • meningkatkan penghasilan kolagen & elastin
  • membantu memberikan wajah yang lebih lembut & cerah
  • 5 ramuan aktif – anggur Muscadine, Vital repair+, Schizandra chinensis, akar Licorice, Lotus japonicus

pencuci muka terbaik

 

(6) Vitamin Youth: Radiance C + E

Nak lagi effect pencerahan & kurangkan lebih kesan penuaan? Tambah Radiance C+E ini dalam rutin malam  😉

Kapsul ini mengandungi vitamin C tulen dengan kepekatan 20% yang membantu mencerahkan bintik-bintik gelap.

Fungsi unik pada Radiance C +E adalah:

  • membantu memperbaiki masalah kedutan & mengurangkan risikonya
  • membantu memperbaiki masalah jeragat & mengurangkan risikonya
  • boleh diletak direct pada kawasan yang bermasalah
  • pencuci muka terbaik

Testimoni Youth


set penjagaan kulit wajah

Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge