pengedar shaklee aeon taman universiti

Pengedar Shaklee AEON Taman Universiti Yang Aktif & Dipercayai

Ada ketika nak berjalan-jalan cari barang keperluan, mesti terfikir nak beli suplemen Shaklee kat tempat yang berdekatan kan?

Tapi, Shaklee ni sangat exclusive, hanya dijual oleh pengedar yang aktif & bertauliah. Tak boleh dijual bercampur-campur dalam shopping mall/ di kedai-kedai apatah lagi dalam farmasi. Maka, sebab itu anda perlu dapatkan dari pengedarnya secara terus  🙂

Jangan risau.

Anda cari pengedar Shaklee AEON Taman Universiti yang masih aktif dan boleh dipercayai kan? Sayalah orangnya  😉

Pengedar Shaklee AEON Taman Universiti Yang Aktif & Berilmu

pengedar shaklee AEON Taman Universiti

Alhamdulillah, tahun ni masuk tahun ke-3 saya aktif memberi servis yang terbaik untuk penduduk sekitar Taman Universiti, Skudai & Johor Bahru.

Saya bermula sebagai pengguna set bersalin & set penyusuan Shaklee pada April 2013. Dan terus setia menggunakan set ibu hamil & set berpantang ketika hamil anak ke 3 pada 2016.

pengedar shaklee AEON Taman Universiti

Setelah resign dari kerja makan gaji pada tahun 2014, saya fokus kepada bisnes ini untuk lengkapkan diri secara terus dengan ilmu nutrisi dan ilmu produk Shaklee juga dengan hadir ke kelas pakar nutrisi dan pakar perubatan.

Dengan pengalaman & ilmu pengetahuan yang saya dalami, saya mampu berikan servis konsultasi yang terbaik untuk semua customer saya  🙂

Pengedar Shaklee AEON Taman Universiti Yang Aktif & Pantas

pengedar Shaklee AEON Taman Universiti

Ada vitamin yang memang saya simpan stok untuk kegunaan sendiri di rumah & memang ada beberapa stok untuk memenuhi permintaan COD customer yang nak urgent.

pengedar Shaklee AEON Taman Universiti

Cuma saya tak simpan banyak stok sebab saya fokus untuk beri stok yang terkini sahaja.

Sebab tu, jika ada permintaan untuk saya hantar segera tapi barangnya limited edition, anda boleh booking dahulu dengan payment dan barang anda akan sampai pada anda dalam masa terdekat bergantung pada tempoh bekerja  😉

Antara Kepakaran Saya:
Set Kesuburan Suami Isteri
Set Ibu Hamil 
Set Bersalin
Set Berpantang & Menyusukan Bayi
Set Kecantikan Kulit
Set Tambah Berat Badan
Set Kawal Kolesterol
Set Kawal Gula Dalam Darah
Set Gout
Set Thalasemia
Set Tulang Patah
Set Kencing Kotor
Vitamin Untuk Otak
Vitamin Kanak-Kanak

Dan banyak lagi yang saya sudi untuk bantu anda.

Klik saja untuk whatsapp saya & dapatkan vitamin Shaklee anda segera  🙂

pengedar shaklee AEON Taman Universiti

 

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge