harga shaklee 2018

Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Sah, Aktif & Berilmu

Mencari pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee atau yang berdekatan? Ya, saya adalah pengedar Shaklee sah yang masih aktif sejak 2013 lagi.

7 Sebab Kenapa Mesti Pilih Kami Sebagai Pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee Yang Anda Percayai

Kenapa kena pilih pengedar Shaklee? Sebab nampak macam ramai kan dalam senarai carian Google? Tapi, ada kriteria yang anda sebagai pengguna perlu ambil tahu.

(1) Pengedar Shaklee Aktif

Pihak Shaklee juga sedang menapis keahlian pengedar-pengedar Shaklee ni. Bukan semua orang yang claim dia ada keahlian Shakee tu, dia betul-betul aktif menjalankan bisnes Shaklee.

Silap-silap, dahlah tak aktif, risau dia jual stok lama. Lagi kesian, tak reti pula nak consult customer cara guna vitamin.

Pilihlah kami, kerana kami adalah antara pengedar Shaklee sah yang aktif berbisnes Shaklee sejak 2013 lagi.

pengedar shaklee kg melayu majidee

Shaklee ID : 962548 (Zaleha)

(2) Servis Penghantaran Segera

Kami boleh bantu beri servis penghantaran ke alamat yang diberi  secara pantas. Caj penghantaran adalah tertakluk mengikut kawasan.

(3) Pengedar Shaklee Sepenuh Masa

Kami antara pengedar Shaklee yang telah sepenuh masa berbisnes Shaklee sejak 2014 lagi. Jadi, kami boleh sentiasa allocate masa untuk berjumpa dengan customers sekitar kawasan Johor Bahru, Skudai & Senai

(4) Ready Stock Shaklee Latest Stock

Kami sentiasa restok produk Shaklee yang terkini. In shaa Allah sentiasa ada stock yang customer inginkan. Just wasap untuk nyatakan item yang dikehendaki.

(5) Pengedar Shaklee Berilmu

Jangan risau jika anda tak tahu apa yang sesuai untuk anda. Kami pasti boleh bantu 🙂

Kami adalah antara pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee yang berpengalaman & berilmu pengetahuan luas dalam bidang nutrisi.

(6) Pengedar Shaklee Berpengalaman

Untuk keberkesanan penggunaan produk Shaklee, penting untuk anda mendapatkan konsultasi cara makan vitamin yang berkesan.

Kami antara pengedar Shaklee yang berpengalaman lebih dari 5 tahun dengan produk Shaklee. Kami tahu bagaimana untuk mendapatkan kesan makan vitamin yang terbaik kerana kami sendiri adalah pengguna produk Shaklee ini.

(7) Konsultasi Eksklusif

Kami antara pengedar Shaklee yang sentiasa membuat follow up customers dari semasa ke semasa. Free exclusive aftersales consultation guaranteed untuk semua loyal customers kami.



Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Kg Melayu Majidee yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge