lucky draw Shaklee 2019

Pengguna Shaklee?Peluang Untuk Menang Lucky Draw Shaklee Bernilai RM90 Ribu

Anda pengguna Shaklee? Pernah guna Shaklee tapi nak repeat order beli?

Kalau ya, anda beruntung kerana anda berpeluang untuk menang hadiah lucky draw dari Shaklee yang bernilai sehingga RM90 ribu!!!

Hadiah Lucky Draw Shaklee 2019

Setiap minggu, akan ada 38 hadiah untuk dimenangi. Antara hadiah-hadiah yang anda & saya berpeluang untuk menang:

  • Vivix
  • Youth Skincare
  • Aneka vitamin Shaklee yang lain
  • Luggage Exclusive Shaklee

Selain produk Shaklee yang sudah sememangnya antara hot seller yang premium & diminati ramai, of course luggage exclusive Shaklee tu antara yang paling best & menarik untuk dimenangi.

Nak tau tak kenapa?

Luggage exclusive Shaklee ni tak ada dijual di mana-mana kedai pun. Luggage ini adalah antara hadiah yang diberi hanya kepada Qualifier Trip Mewah Shaklee ke Luar Negara (US) baru-baru ini.

Apa Syarat Untuk Menyertai Lucky Draw Shaklee 2019?

lucky draw Shaklee 2019

(1) Ahli Shaklee

Yang pertama sekali, anda mestilah ada ID ahli Shaklee sendiri.

Jika anda belum lagi menjadi ahli & berminat nak mendaftar boleh terus berhubung dengan saya. Belum jadi ahli? Hubungi saya di 019-7646021 atau klik link wasap untuk segera berhubung dengan saya.

(2) Minimum Pembelian

Dalam 1 resit, anda mestilah membuat pembelian dengan nilai minimum 50 uv point. Nilai ni lebih kurang RM150+ depends on barang.

Contohnya beli Set Cantik Shaklee Bajet (ESP-1, B Complex-1) dah cukup 50 uv point

Katakan beli 100 uv point, akan dikira sebagai 2 tiket penyertaan.

(3) Pengumuman & Tuntutan Hadiah

  • Semua pengumuman berkenaan lucky draw Shaklee 2019 ini akan dibuat secara live di FB rasmi Shaklee Malaysia.
  • Cabutan akan dibuat setiap hari Jumaat bermula pada 13 Disember ini (28 Nov – 10 Dec 19)
  • Cabutan seterusnya (20 Dec, 27 Dec, 3 Jan) mewakili pembelian dari minggu tersebut.
  • Cabutan Grand Draw akan dibuat pada Jumaat 3 Jan. Semua entri yang tidak menang hadiah dari minggu 1-4 berpeluang untuk menang hadiah cabutan Grand Draw ini. Best kan? Semua orang berpeluang untuk menang tau!
  • Pemenang mesti menuntut hadiah dari pihak Shaklee dalam masa 48 jam dari tempoh pengumuman rasmi dibuat oleh pihak Shaklee.
  • Tidak boleh mewakilkan orang lain untuk menuntut hadiah

 



Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge