info shaklee april 2018

Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli Shaklee

Cool betul bulan April 2018 ni tau! Nak tau tak kenapa kitorang cakap April ni cool sangat?

Antara sebabnya adalah.. banyak offer best tersedia mostly khusus untuk ahli Shaklee sahaja!

Info Shaklee April 2018

(1) Cycle baru 2018/2019

April adalah bulan pertama untuk kiraan cycle baru bagi 2018/ 2019. Penting ke April ni?

Ya, penting sangat untuk para ahli Shaklee yang buat bisnes Shaklee untuk fokus & mula pulun buat yang terbaik bermula pada bulan April ni jika nak grab semua peluang rewards yang ada dalam Shaklee seperti:

  • Star Achiever Rewards
  • 5 Star Intensive Trip (Regional / International)
  • Car Bonus

Anda berminat nak daftar ahli & belajar buat bisnes Shaklee sampai berjaya dapat income 3/4/5 angka? hubungi saya di sini

(2) Premium Merchandise

Sebelum ni, Shaklee keluarkan item premium gift ni dalam PWP set. Dengan erti kata lain, nak dapatkan item ni, wajib beli vitamin dulu, then baru berpeluang beli item ni.

Tapi, untuk April ni sahaja, semua ahli Shaklee boleh beli item premium ni camtu je.

info shaklee april 2018

  • multistacker khusus untuk simpan vitamin bila travel
  • pilbox berlapis
  • water tumbler edisi khas Rubbermaid
  • Rubbermaid bekas makanan kedap udara
  • botol spray barangan Get Clean
  • bekas salad Systema (made in New Zealand)
  • cooler bag merah Vivix
  • payung Youth
  • lapik cawan/ gelas (coaster)
  • blender buah/ jus Ferrano
  • keychain Vivix
  • tote bags

info shaklee april 2018

Eksklusif gitu.. Sebab ada logo Shaklee. Tak sama macam bekas lain yang ada kat pasaran  😉

 

(3) ESP Buy 5 Free E Voucher

Nak dekat bulan puasa ni, eloklah plan untuk restok ESP! Bulan ni ada promosi beli 5 balang ESP, boleh dapat e voucher bernilai RM50 yang boleh ditebus guna bagi pembelian seterusnya.

Alang-alang dah tau info Shaklee April 2018 ni, elok sangat tu, pakat-pakat restok ESP untuk kegunaan sendiri & seisi keluarga.

Jimat!

 

(4) Free Delivery RM600 Purchase

Sebelum ni, beli minimum RM800 baru layak free delivery semenanjung & minimum RM1000 baru layak free delivery ke Sabah/ Sarawak.

Bermula April, beli RM600 je dah layak free shipping seluruh Malaysia tau! Untungnya  🙂

info shaklee april 2018

(5) Same Fee Delivery Sabah & Sarawak

Yang paling best adalah, start April juga, orang Sabah Sarawak dapat jimat lebih. Shipping cost below RM600 adalah sama macam shipping cost ke Semenanjung.

Sebab, Shaklee akan mula hantar barang ke Sabah/ Sarawak direct dari branch Kota Kinabalu!

Untung tuuu..

Orang Sabah/ Sarawak dah daftar ahli belum? Nak daftar ahli? Klik je sini hubungi saya.

(6) Youth Skincare

Bulan ni masih ada promosi Youth khusus untuk fullset. Masih berpeluang dapat free gift Radiance C + E & serum tu tau.

(7) Shaklee Baby

Nak dapatkan penjimatan lebih? Dapatkan Shaklee Baby, set mandian bayi organik ni percuma 1 set lagi apabila anda membeli 2 set.

Buy 2 get another 1 set for free!

info Shaklee April 2018



Perlukan sebarang info lanjut mengenai info Shaklee April 2018 ni, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

2 thoughts on “Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli Shaklee”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge