vivix shaklee

Promosi Shaklee April 2016: Grab Twinpack Vivix Sebelum Terlambat!

Bulan ni memang bulan yang happening! Eh actually setiap bulan pun promosi Shaklee sangat dinantikan  :mrgreen:

Tapi kali ni memang ohsem sebab ada 4 promo produk Shaklee¬† ūüėČ ¬†Jom check it out!

(1) Promosi Shaklee April: Twinpack Vivix

Offer ni telah dilanjutkan sejak beberapa bulan yang lalu lagi dalam YES pack promotion. & please take note offer ni tidak akan dilanjutkan lagi pada bulan hadapan..huhu¬† ūüė•

Memang jimat sangat kalau beli sepanjang April 2016 ni.

Harga sebotol Vivix (150ml) = RM475

Harga Twinpack Vivix (2 x 150 ml) = RM765.32

Pembelian Twinpack Vivix melayakkan:

  • Free membership seumur hidup (bernilai RM68.90)
  • Cashback bonus berjumlah RM38 ke akaun bank anda pada bulan hadapan secara EFT
  • Konsultasi berterusan secara percuma dari kami, kumpulan pengedar Shaklee yang bertauliah
  • Total penjimatan melebihi RM200 jika dibandingkan dengan pembelian sebotol pada harga biasa.

Setiap pembelian Vivix memang tiada caj penghantaran ke seluruh Malaysia tau!

Melainkan kalau kawasan tertentu yang tidak dapat dihantar oleh courier rasmi Shaklee (GDEX & Citylink) secara depan pintu seperti di kawasan-kawasan felda/ pedalaman, kami boleh consider untuk poslaju terus ke tempat anda dengan caj serendah RM7 (Semenanjung Malaysia) & RM11 (Sabah/ Sarawak)

18 Manfaat Utama Vivix (mengandungi Resveratrol & lebih dari 10 jenis polifenol)

  1. Membantu kurangkan berat badan
  2. Awet Muda – Membantu menentang sel penuaan
  3. Membantu seimbangkan paras gula dalam darah
  4. Membantu dalam masalah stroke/ angin ahmar
  5. Membantu dalam masalah ketumbuhan sel asing/ tumor
  6. Membantu dalam masalah buah pinggang
  7. Membantu dalam masalah penyakit 3 serangkai
  8. Membantu seimbangkan masalah tekanan darah tidak normal
  9. Membantu dalam kesihatan sendi, tulang & otot
  10. Membantu dalam masalah thyroid (hyper/ hypo)
  11. Membantu seimbangkan paras kolesterol dalam darah
  12. Membantu dalam masalah gout
  13. Membantu dalam masalah SLE 
  14. Membantu meningkatkan sistem imuniti
  15. Membantu ikhtiar berhenti merokok
  16. Membantu dalam masalah lemah tenaga batin
  17. Membantu dalam masalah alergik/ eczema
  18. Membantu dalam masalah Rheumatoid Arthritis

So bagi mereka yang memang dah lama intai nak beli untuk tingkatkan kesihatan sendiri/ suami/ isteri/ mak & ayah/ datuk & nenek, jom grab sekarang!

Hubungi 019-7646021

Vitamin & Konsultasi

Rujukan:

  1. http://www.webmd.com/heart-disease/resveratrol-supplements
  2. https://www.nia.nih.gov/newsroom/announcements/2013/08/nih-researchers-find-resveratrol-helps-protect-against-diabetes
  3. https://www.nia.nih.gov/research/announcements/2014/06/nih-researchers-find-resveratrol-helps-protect-against-cardiovascular

=================================

(2) Promosi Shaklee April: Omega Guard – Minyak Ikan Tulen Berkepekatan Tinggi

Minyak ikan tulen ada pada kapsul Omega Guard Shaklee ni.

Berbanding produk minyak ikan lain di pasaran, Omega Guard ditulenkan 100% dari ikan bukan dari hati ikan.

Teknologi saringan yang canggih bagi penapisan molekul & zarah logam berat juga dilakukan ke atas minyak ikan Omega Guard ni.

Jadi, kita tak perlu risau atau bimbang tentang kandungan logam berat berbahaya yang sememangnya hadir secara semulajadi pada persekitaran hidupan laut.

4 Fungsi Utama Omega Guard

  • Kesihatan jantung – merendahkan lemak dalam darah
  • Membantu tingkatkan kesihatan pesakit lelah
  • Membantu kurangkan alahan
  • Bijak dalam pembelajaran – DHA nutrien utama untuk otak. sistem saraf & retina

Harga biasa Omega Guard (sebotol 90 kapsul) = RM136.00

Jimat 5% Beli Twinpack Omega Guard  (2 x 90 kapsul) = RM258.40

Postage poslaju: RM7 (S/M), RM11 (S/S)

Postage courier Shaklee via GDex/ Citylink rata: RM10.60 (S/M), RM21.20 (S/S)

Beli terus guna kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan di sini

Rujukan: 

  1. Measurement of Mercury Levels in Concentrated Over-the-Counter Fish Oil Preparations http://www.archivesofpathology.org/doi/pdf/10.1043/1543-2165%282003%29127%3C1603%3AMOMLIC%3E2.0.CO%3B2
  2. Measurement of Organochlorines in Commercial Over-the-Counter Fish Oil Preparations: Implications for Dietary and Therapeutic Recommendations for Omega3 Fatty Acids and a Review of the Literature http://www.archivesofpathology.org/doi/full/10.1043/1543-2165%282005%29129%3C74%3AMOOICO%3E2.0.CO%3B2?=

==============================

(3) Promosi Shaklee April: Sustained Release Vita-C Plus – Vitamin C 500 mg Terbaik Di Pasaran

Banyak set ada vitamin C 500 mg sustained release ni. Memang beruntunglah grab set dengan promo bulan ni!

Saya teringat ada customer kami yang hisap vitamin ni…hihi… :mrgreen:

Actually vitamin C jenis ni adalah jenis untuk ditelan kerana fungsi sustained release tu akan berlaku dalam tubuh kita dalam masa sejam selama 5 jam tanpa henti.

 4 fungsi utama SR Vita C

  • antioksidan – tingkatkan imuniti
  • kolagen – bantu dalam penghasilan kolagen
  • kulit cerah – bantu menyekat penghasilan pigmen, antara punca pembentukan jeragat
  • masalah insomnia – bantu beri tidur yang lebih rehat

Harga biasa SR Vita C (sebotol 180 tablet) = RM92.50

Jimat 5% Beli Twinpack SR Vita C (2 x 180 tablet) = RM175.75

Postage poslaju: RM7 (S/M), RM11 (S/S)

Postage courier Shaklee via GDex/ Citylink rata: RM10.60 (S/M), RM21.20 (S/S)

Beli terus guna kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan di sini

================================

(4) Promosi Shaklee April: Vitalea For Children – Multivitamin Kunyah Yang Enak Untuk Kanak-Kanak

4 Manfaat Utama Vitalea For Children

  • Khasiat 19 vitamin & mineral penting
  • Menyokong¬†kesihatan anak-anak secara menyeluruh
  • Membantu tingkatkan selera makan anak-anak
  • Antara sumber kalsium utk pembinaan tulang & gigi yang kuat

Harga biasa Vitalea For Children (sebotol 60 tablet) = RM111

Beli 3 botol Percuma 1 botol  (4 x 60 tablet) = RM333

Postage poslaju: RM7 (S/M), RM11 (S/S)

Postage courier Shaklee via GDex/ Citylink rata: RM10.60 (S/M), RM21.20 (S/S)

Beli terus guna kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan di sini

Perlukan vitamin Shaklee & Konsultasi?

019-7646021

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Permas Jaya, Senai & Kulaijaya

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge