promosi Shaklee hujung tahun 2018

Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018 | Shaklee Year End Sale 2018

Tahun 2018 dah semakin melabuhkan tirai. Pejam celik pejam celik, e-eh, dah nak hujung tahun rupanya. Banyak jualan akhir tahun. Shaklee tak de Year-End Sale ke?

Seperti biasa, Shaklee pun ada buat promosi sepanjang Disember 2018 ni. Jom check it out!

Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018

promosi Shaklee hujung tahun 2018

Sepanjang Disember 2018, Shaklee ada beberapa item yang dibuat promosi. Antaranya:

Promosi Vivix Hujung Tahun 2018

Untuk penggemar Vivix, jom grab beli Vivix sekurang-kurangnya 2 botol. Nak untung lagi beli 3 botol ke atas. Nak tau tak kenapa?

Sini saya tunjukkan.

(1) Beli 2 botol Vivix

Untuk yang belum pernah mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah, inilah peluangnya. Pembelian 2 botol Vivix melayakkan:

  • keahlian Shaklee RM65 PERCUMA, so automatik pembelian 2 botol vivix melayakkan pembelian pada harga ahli (jimat lebih RM200)
  • pulangan wang tunai RM38
  • penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • PWP airtight pillbox pada harga hanya RM3 (harga asal RM19)

(2) Beli 3 botol Vivix

Beli 3 botol Vivix, anda layak:

  • keahlian Shaklee RM65 PERCUMA, so automatik pembelian 3 botol vivix melayakkan pembelian pada harga ahli (jimat lebih RM300)
  • pulangan wang tunai RM91
  • penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • PWP airtight pillbox pada harga hanya RM3 (harga asal RM19)

Vivix untuk pesakit kanser

Nampak tak beza pulangan wang tunai antara pembelian 2 botol Vivix dengan 3 botol Vivix tadi? Beza RM60 juga tuuu…

Lagi banyak beli Vivix, lagi tinggi pulangan wang tunai Shaklee bagi!

Promosi Youth Skincare Hujung Tahun 2018

set penjagaan kulit wajah

Ada 2 promosi menarik untuk set penjagaan kulit wajah premium Youth Skincare Shaklee ni. Antaranya:

(1) Set Starter Youth Skincare

Set Starter Youth mengandungi:

  1. Cleanser
  2. Toner
  3. Krim siang SPF50
  4. Krim malam (rich/light)

Setiap pembelian Set Starter Youth, anda akan dapat Youth Magnifying Mirror bernilai RM43.80.

(2) Set Renew & Maintain Youth Skincare

Untuk fullset Youth Skincare pula, ada yang lebih best menanti khusus untuk mereka yang sememangnya pentingkan penjagaan kulit wajah dari lapisan kulit yang dalam lagi.

Fullset Youth Skincare ini mengandungi:

  1. Cleanser
  2. Toner
  3. Krim siang SPF50
  4. Krim malam (rich/light)
  5. Serum

Dengan setiap pembelian fullset Youth ini, anda akan dapat:

  • keahlian Shaklee RM65 secara PERCUMA, so automatik pembelian set Youth ini melayakkan pembelian pada harga ahli (jimat lebih RM200)
  • pulangan wang tunai RM48
  • penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • PWP airtight pillbox pada harga hanya RM3 (harga asal RM19)

Berbaloi sangat guna Youth. Pencuci muka Youth saja tahan lebih dari 8 bulan. Ada yang guna almost setahun untuk 1 tiub.

Testimoni Pencuci Muka Youth Shaklee

Promosi Shaklee Baby Hujung Tahun 2018

mandian bayi organik

Seperti promosi bulan lepas, sepanjang Disember ini, anda boleh lagi untuk grab beli item mandian bayi organik Shaklee Baby ni secara loose item dengan tawaran diskaun 30%.

Yang best nya lagi, setiap 3 item Shaklee Baby yang dibeli, anda layak dapat percuma beg toiletries & tuala lembut untuk bayi anda  🙂 Besar tau tuala ni! Saya pun ada 1 set kat rumah.

Promosi 200 uv Produk Shaklee

Promosi lain tak ada ke?

Ada.. Let say u olls grab fullset:

  • Set berpantang Shaklee cukup 200 uv point
  • Set penyusuan Shaklee cukup 200 uv point
  • Set kulit cantik Shaklee cukup 200 uv point

atau asalkan cukup 200 uv point, anda layak dapat:

  1. keahlian Shaklee RM65 percuma, automatik dapat beli Shaklee pada harga ahli.
  2. pulangan tunai minimum RM30+ (ikut item)
  3. PWP pillbox RM3 saja. Kedap udara tau. Tahan lebih sebulan kalau simpan dalam bekas ni.



Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

1 thought on “Promosi Shaklee Hujung Tahun 2018 | Shaklee Year End Sale 2018”

  1. Pingback: Daftar Ahli Shaklee Percuma & Diskaun Lebih Sempena Year End Sale Shaklee

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge