promosi shaklee julai 2018

Promosi Shaklee Julai 2018 : Untuk Bayi Sampai Dewasa!

Hai Julai! Eh sape yang lahir bulan Julai? Ada tak?

Kalau ye, kita geng! :mrgreen:

Bulan Julai banyak juga promosi Shaklee yang menarik. Terbaik untuk bayi sampailah dah warga emas. Jom check it out!

5 Promosi Shaklee Julai 2018 – Terbaik Untuk Bayi Sampai Warga Emas

(1) Shaklee Baby – Buy 1 FREE 1

promosi shaklee julai 2018

Shaklee dah tak keluarkan lagi barangan mandian bayi organik nih lepas ni. Kira promosi ni ala-ala clearance sales gitu.

So bolehlah bagi sesapa yang nak grab untuk anak-anak/ diri sendiri takpun untuk hadiah,

Dapatkan set mandian organik Shaklee Baby nih pada harga RM360 untuk 2 set 🙂

(2) Shaklee Collagen Powder – Buy 2 less 5% discount & buy 6 FREE 1

Promosi nih dari bulan lepas. Kalau nak try kolagen, at least grab 2 kotak. Cukup untuk kegunaan sebulan.

Kalau nak lagi untung,

Beli promosi 6 kotak tuh. Dapat

  • sekotak lagi PERCUMA
  • keahlian Shaklee PERCUMA
  • penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • cashback RM114.25

Baca lagi kelebihan & manfaat kolagen Shaklee

 

(3) Shaklee Youth Skincare – Cosmetic Beg Shimmer Blue FREE

promosi Shaklee Julai 2018

Cun giler beg nih. Melting sangat 😉

Setiap pembelian mana-mana fullset

  • Maintain & Renew
  • Intensive Treatment & Repair Set

Layak untuk dapat beg kosmetik yang berkilat & glamour ni secara PERCUMA! By the way, dengan setiap pembelian Youth fullset ini juga, layak:

  • Free membership
  • Free delivery seluruh Malaysia
  • Cashback RM48 / RM101.90

(4) PWP Pilbox Exclusive & Limited Edition

promosi shaklee julai 2018

Comel & compact sangat pilbox nih tau!

Ada 6 compartment bertutup yang boleh untuk memuatkan maksimum 6 jenis vitamin yang berbeza dalam 1 kotak.

Sticker pun dapat sekali. Bolehlah label each compartment accordingly siap dengan timing nak telan vitamin.

Macam mana nak dapatkan pilbox nih?

Beli sebarang produk Shaklee pada minimum 100 uv point contohnya sebotol Vivix (112 uv), layak beli pilbox ni dengan harga RM8 sahaja (Harga asal: RM19.80)

 

(5) Jadi Ahli Shaklee – FREE E-Voucher Untuk Ahli Baru

promosi shaklee julai 2018

Inilah masanya!

Dah lama membeli pada harga retail?

Apa kata kali ni sign up jadi ahli & beli any item Shaklee pada nilai minimum 100 uv point (sekitar RM400 pada harga ahli), anda layak dapat e-voucher RM30.

E-voucher ini boleh ditebus guna untuk pembelian yang seterusnya. Sah untuk 3 bulan dari tarikh daftar ahli.

Berminat nak grab promosi Shaklee Julai 2018 nih?

Klik saja untuk wasap saya

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge