promosi Shaklee Jun

Promosi Shaklee Jun 2018: Lebih Banyak Jimat Zero GST

Alhamdulillah.. apabila dapat tahu je zero GST, semua barang beli sebelum ni jadi lebih murah.. Jarang sangat kan barang harga turun? Syukur sangat lepas PRU14, keadaan agak lebih baik.

Oh ya, Shaklee pun dah zero GST tau!

Yang riki-riki nak beli vitamin, rujuk senarai harga Shaklee ni

Promosi Shaklee Jun 2018

Yeah! Jom usha apa pula Shaklee nak bagi jimat sepanjang bulan ni, k.

Promosi Shaklee Jun | Percuma Beg Eco Pack & Go

promosi Shaklee Jun

Promosi  ni masih extended dari promosi Mei yang lepas. So mana-mana yang belum dapatkan beg hijau jerut ni.

Macam mana nak dapat?

(1) Beli set Revitalize yang mengandungi:

  • Vivix
  • Cinch Tea
  • CoqTrol Plus

atau

(2) Beli set Cleanse & Burn yang mengandungi:

  • Alfalfa L
  • DTX Complex
  • Lecithin
  • B Complex
  • Herblax
  • Peppermint Ginger Plus

Manfaat & Kelebihan Set Revitalize

Set ni memang sangat membantu badan lebih bertenaga. Sangat sesuailah kalau amalkan sepanjang bulan puasa & sepanjang nak travel balik raya nanti.

Bagi yang selalu mudah penat/ letih nak beramal ibadat di penghujung 15 Ramadhan yang berbaki, silalah amalkan set ni.

High recommended! Tu antara ikhtiar kitalah nak bagi stay awake cergas sepanjang berpuasa 🙂

Manfaat & Kelebihan Set Cleanse & Burn

Untuk mereka yang nak ikhtiar dapatkan berat badan yang ideal sepanjang berpuasa & nak kekalkan berat badan sihat seimbang ketika raya, wajib amalkan vitamin ni!

Badan kita ni menyimpan memori lemak juga.

Jika kita tak betul-betul bersihkan apa yang kita taknak, lemak yang tersimpan akan kekal di sana. Tambah menakutkan lagi bila badan naik berpam-pam ketika raya 🙁

Sedihlah kan..

Puasa sepatutnya melatih kita untuk mengawal segala nafsu. Jadinya apabila raya, kita sepatutnya lebih merdeka dari belenggu nafsu ni.

Bila kita dah biasa detox, nak makan makanan berlemak & manis pun jadi takde selera sangat tau!

Saya memang dah amalkan & masih amalkan. So far, sangat beri impak bagus pada kesihatan tubuh saya  😉

Ok,

Let say nak jimat beli mana-mana set ni, boleh juga beli dengan mendaftar keahlian melalui saya  😉

pengedar Shaklee Skudai

 

 

Promosi Shaklee Jun | Mix & Match Cinch Shake & Shaklee Baby

promosi Shaklee Jun

OK promo ni khas untuk penggemar cinch Shake. Pernah tau tak apa yang bestnya Cinch Shake ni?

Cinch Shake bagus & ideal untuk mereka yang nak dapatkan berat badan yang ideal & sihat disamping nak ada jisim otot yang lebih baik berbanding lemak.

Cinch ada leusine & tinggi protein.

Promo kali ni khusus untuk:

  • perisa Chocolate
  • perisa Caffe Latte

Kalau ditanya yang mana lagi sedap? Personally saya suka rasa Caffe Latte tu. Best sangat bila mix dengan buah untuk buat smoothies.

Next adalah exptended promosi Shaklee Baby. Beli 3 set pada harga 2 set. Wow! Dengan erti kata lain, beli 2 set, dapat percuma 1 set lagi.

Boleh baca lanjut tentang mandian bayi organik ni

Promosi Shaklee Jun | Collagen Powder & Youth

Wah.. sape nak cantik masa raya?Sila grab promo  ni tau! 😉

promosi Shaklee Jun

Promosi Collagen Powder

  • Beli 2 kotak, dapat less 5% diskaun
  • Beli 6 kotak percuma lagi 1 kotak

Promosi Youth Skincare

  • PERCUMA limited edition Youth wrislet dengan setiap belian Renew & Maintain Set (Cleanser + Toner + krim siang SPF50 + serum + night cream)


Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge