promosi Shaklee

Promosi Shaklee November 2015: Jom Lagi Sihat & Cantik!

Suka sangat bila dapat tahu bulan November ni, ada promosi khusus untuk semua yang sangat pentingkan kesihatan & kecantikan dari dalam.

Yup! Yeah…yeah!!!  :mrgreen:

Promosi Shaklee November: Sustained Release Vita-C Plus

Tau tak, bulan ni, Shaklee offer produk Sustained Release Vitamin C yang 500 mg tu!

Promosi Shaklee

Bulan ni, boleh beli SR Vita C ni melalui 2 cara:

  • Beli 2 botol, diskaun 5%
  • Beli 6 botol, percuma lagi 1 botol.

Nak beli sebotol jek…?

Pun boleh, whatsapp terus je kat 019-7646021 okey?  😉 

Bagi mereka yang masih belum pernah try this product, sini saya share balik apa yang best sangat dengan Sustained Release Vitamin C ni.

Promosi Shaklee

5 Kelebihan & Manfaat Utama Vitamin C Shaklee

  • terbaik untuk perlindungan antioksidan selama 5 jam tanpa henti
promosi Shaklee
ni antara suplemen yg saya amalkan tatkala diserang demam, selesema & batuk.

 

  • antara yang terbaik & mampu milik untuk ikhtiar berhenti merokok dengan lebih murah & sihat
  • terbaik untuk dapatkan kulit yang cerah secara selamat & semulajadi
  • antara yang terbaik untuk ikhtiar seimbangkan paras kolesterol dalam darah yang sihat
  • antara suplemen yang terbaik untuk kesihatan gigi & gusi

Saya pernah share bagaimana

SR Vita C ni mampu membantu perokok tegar ikhtiar berhenti merokok kat entri ni.

Promosi Shaklee

Saya juga pernah share bagaimana

SR Vita C mampu membantu mereka yang sedang sakit gigi kat sini.

Lain-lain testimoni untuk SR Vita C ni?

Saya pun pernah ada share bagaimana

SR Vita C sangat terbaik & mendapat respon yang sangat best dari pengguna

Promosi Shaklee

Lain-lain Promosi Shaklee November

Selain SR Vita C tadi, Shaklee juga offer:

  • Beli 3 botol Vitalea For Children dapat 1 lagi botol PERCUMA. Vitalea ni multivitamin untuk kanak-kanak yang boleh dikunyah. Rasa anggur yang semulajadi. Boleh baca sini untuk ketahui lanjut tentang vitalea for children ni.
  • Wellness Pack: Healthy Prenatal (untuk kesihatan ibu hamil)
  • Wellness Pack: Healthy Postnatal (untuk kesihatan ibu selepas bersalin)
  • Wellness Pack: Healthy Young Living (untuk awet muda & hidup lebih sihat)
  • Wellness Pack: Healthy Fitness Set ( untuk mereka yang nak turunkan berat badan & bermasalah metabolisme yang rendah)

Promosi Shaklee

Ok, jika rasa nak grab beli mana-mana produk promosi Shaklee ni, leh terus je sms/ whatsapp saya, Zaleha di

019-7646021

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Permas Jaya, Senai & Kulaijaya

Pengeposan seluruh Malaysia

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge