promosi shaklee terkini

Promosi Shaklee Terkini 2020 | Apa Promosi Shaklee Sis?

Lately saya dapat banyak pertanyaan tentang promosi Shaklee apa yang terkini sekarang?

Ramai yang tanya, apa promosi Shaklee 2020? Macam dah lama tak dengar pasal promosi jek? Eh betul ke tak ada promosi?

Actually memang ada promosi. Vivix!!!

Promosi Shaklee Terkini 2020

Selain Vivix, lain-lain item adalah masih harga yang sama.

So, boleh dikatakan tiada promosi Shaklee yang terkini selain untuk Vivix.

Promosi Vivix Terkini

Dulu sebelum Mac 2020, Vivix sebotol masih harga retail tau.

Sekarang, beli 1 botoll Vivix je dah melayakkan free keahlian Shaklee & FREE postage sepanjang PKP (tertakluk kepada stock availability di warehouse & makluman semasa.

Nak Vivix promosi? Laju-laju klik link ni

Kenapa Item Shaklee Yang Lain Tiada Promosi?

Untuk info semua, Shaklee memang jadi rebutan sangat.

Tak de promosi pun, barang tersangatlah laku & laris. Website ahli sampai hanged, dalam masa 5-10 minit, semua item yang open untuk dibeli habis dalam sekelip mata.

Lepas website jadi hanged, Shaklee decide untuk buat jualan secara walk in sahaja.

Bayangkan walk in pun orang pakat beratur seawal pagi tahajud di HQ, KL & Kelantan. Punyalah ramai orang. Sanggup datang dari jauh, bermalam di hotel demi untuk beratur mendapatkan stok.

promosi shaklee terkini

Ada juga yang sanggup keluarkan sedikit kos tambahan dengan mengupah runner secara persendirian. Demi untuk mendapatkan semua stok yang Shaklee bawak masuk dari US.

Bayangkan kalau ada promosi?

Huhu, tak sampai seminit agaknya, boleh sold out kesemuanya.

So, harap u olls faham tau.

Kenapa buat masa ni Shaklee memang tiada promosi. Barang-barang sampai ke Malaysia semuanya by air shipment. Laju guna flight dari US. Sebab tu kalau tengok, memang stok fresh betul dari US. Expired date pun lama lagi. Ada yang sampai 2022.

Nak tanya macam-macam pasal Shaklee? Pasal peluang bisnes Shaklee? Boleh?

KLik untuk hubungi saya direct.

 

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge