res v

Res V Atau VIVIX ? Yang Mana Satu Saya Patut Pilih Untuk Anti Penuaan

“Hai Sis,

Saya nak tanya ni. Antara Res V atau Vivix, boleh tak sis suggest yang terbaik untuk anti penuaan?”

Tu salah satu soalan yang biasa ditanya oleh customer kami. Mereka teringin nak try ambil vitamin terbaik untuk anti penuaan. Untuk kesihatan & untuk kecantikan dalam serta luaran.

Ok, jawapan saya macam di bawah

Res V Atau Vivix | Vitamin Untuk Anti Penuaan

res v

Ok yang kita nampak sebelah kanan tu adalah Res V.

Yang kiri adalah Vivix.

Sebenarnya, kedua-dua jenis vitamin premium ini adalah memang tujuan utama adalah untuk anti penuaan. Maksudnya, mana-mana pun boleh ambil jika memang niat & fokus untuk kesihatan sel dari cepat tua atau cepat rosak.

Anti Penuaan Bukan Sekadar Untuk Kelihatan Lebih Muda Semata-mata

Tahukah kita, kenapa saintis buat suplemen atau vitamin untuk anti penuaan ni?

Selain faktor ajal, kita nak kita lebih sihat sewaktu kita dah berumur berpuluh-puluh tahun pun. Maksudnya, katakan kita pencen umur 60 tahun nanti, kita tak nak lah kita ni wajib bergantung pada ubat-ubatan hingga ke akhir hayat.

Penyakit-penyakit serangkai yang popular di Malaysia ni bukan saja dah macam normal oleh masyarakat kita, malah, kita macam jatuh wajib plak,

TUA = SAKIT.

Tak nak kan macam tu?

res v
Yup ni Res V (vitamin anti penuaan dalam bentuk kapsul)

So, ikhtiar kita adalah, dengan usaha pengambilan vitamin anti penuaan macam Res V dan Vivix ini didoakan agar kita bila dah umur 60 tahun pun, kita masih kuat & sihat untuk beribadat kepada Tuhan kita.

Nak beli Res V atau Vivix ?

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge