selangor membaca

Resensi Buku Selangor Membaca | Buat Video Ulasan Buku & Menang Wang Tunai

Dup dap dup dap.

Semakin menghampiri tarikh tutup semakin rasa gemuruh jantung ini berdegup kencang. Bukan apa, saya join juga pertandingan Resensi Buku #Selangormembaca ni. Korang tau tak kewujudan pertandingan ni? Jap saya share.

Resensi Buku Selangor Membaca | Ulasan Buku Melalui Video

Sempena sambutan 10 tahun membaca kebangsaan, atau dekad membaca kebangsaan & atas inisiatif kerajaan negeri selangor juga, pertandingan resensi buku melalui muatnaik video diadakan.

Yang best & tertarik sangat buat saya pun nak sertai sama, hadiah wang tunai yang ditawarkan adalah lumayan & terbahagi kepada beberapa kategori.

Untuk info yang lebih lanjut, boleh terus ke FB page Selangor Membaca ini

Doakan saya juga terpilih menjadi pemenang ya.

selangor membaca

Saya dah siapkan 2 video resensi buku. Cadangnya nak buat beberapa buah lagi ulasan buku sebelum tarikh tutup.

Resensi Buku 1 (#Selangormembaca) :

Tajuk: Didik Anak Jadi Pintar

Penulis: Rohani Sheikh Omar

Tahun Diterbitkan: 2009 (Cetakan Pertama)

Penerbit Buku: PTS Millennia

 

Resensi Buku 2 (#Selangormembaca)

Tajuk: Kompilasi Travelog 7 Benua

Penulis: Badrul Hisham, Ida Yunus, Meor Farid Asyradi, Nazri Arshad, Nordin Yahaya, Rafiee Ghani, Siti Noridah, Wazari Wazir

Tahun Diterbitkan: 2016 (Cetakan Kedua)

Penerbit Buku: My Travelog



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge