resv shaklee

ResV – Antioksidan Premium Bukan Sekadar Untuk Kuatkan Imun

Hai!

Dah masuk pertengahan bulan Mac tahun 2020. Begitu juga dah hampir separuh bulan ResV Shaklee ada kat pasaran Malaysia ni.

Actually ResV ni dah ada lama dah kat pasaran dunia. Cuma Mac ini baru ada di pasaran Malaysia. Di US sana, ResV didaftarkan atas nama Vivix liquigel.

ResV

 

ResV Shaklee – Antioksidan Premium Dari Shaklee

Siapa pernah makan Vivix?

Best kan?

Vivix tu cukup power dah. Saya dulu ambil Vivix, betul-betul untuk bantu luka bersalin cepat baik & bantu jugak untuk beri tenaga.

Kelebihan ResV Shaklee

Kali ni, Shaklee keluarkan ResV, khasiat antioksidan dia 30% lebih powerful dari Vivix.

Saiz ResV pula lebih comel, dalam bentuk kapsul & lebih mudah untuk dibawa ke mana-mana.

Berbanding Vivix,

ResV tak memerlukan suhu yang sejuk untuk kekalkan khasiat & kesegaran.

So, sangatlah membantu untuk sesiapa yang nak bawak suplemen berkualiti tinggi untuk bantu kesihatan sepanjang mengerjakan ibadat haji & umrah.

Mesti ada yang nak tahu, kenapa ResV ni lebih premium & lebih powerful dari Vivix?

Kandungan Polifenol Dalam ResV Shaklee

Vivix mengandungi polifenol dari 4 ramuan botanikal utama, iaitu

  • Anggur Muscadine
  • Elderberry Eropah
  • Knotweed Jepun
  • Lobak ungu

Dalam ResV pula, mengandungi polifenol dari 8 ramuan botanikal:

  • Anggur Muscadine
  • Knotweed Jepun
  • Hampas anggur
  • Delima
  • Buah kaduka
  • Blackcurrant
  • Anggur merah
  • Lobak ungu

Setiap ramuan yang digunakan adalah dari sumber yang organik & bebas dari sisa radiasi, sisa racun perosak.

Penghasilan & proses pengekstrakan ResV adalah sangat exclusive, unik dengan 6 patent didaftarkan.

So, memang takkan ada suplemen antioksidan premium yang setara dengan sebotol ResV ni.

Berminat nak dapatkan ResV pada harga promosi? Laju-laju klik untuk wasap saya di sini



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

1 thought on “ResV – Antioksidan Premium Bukan Sekadar Untuk Kuatkan Imun”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge