review pencuci muka youth

Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit Sensitif

Ada tak anda kat sini yang ada masalah kulit sensitif? Pastinya anda nak sangat tahu, bolehkah pencuci muka Youth membantu?

Atau anda tercari-cari review pencuci muka Youth yang tengah glamor ni? Betul ke bagus untuk masalah kulit sensitif? πŸ™‚

Review Pencuci Muka Youth Khusus Untuk Masalah Kulit Sensitif

Memandangkan start Mei 2018 aritu lagi, skincare Youth dah mula boleh dibeli secara loose item, ramailah juga customers berminat mencuba cleanser/ pencuci muka Youth ni saja.

harga skincare Shaklee

Amacam? Cute kan cleanser Youth ni? heheheh

Ada seorang customer ni, katanya sebelum ni, most of cleanser/ pencuci muka yang dia pakai, mesti buatkan kulit dia naik jerawat.

Asalnya nak try-try la jugak Youth ni.

Namun, setelah beberapa hari je guna, wah… genbiranya bukan kepalang tau! πŸ˜†

review pencuci muka youth

Katanya pencuci muka Youth ni memang sesuai sangat dengan kulit mukanya yang sensitif tu.

Siap berminat lagi nak cuba toner pulaΒ  πŸ™‚

Lagi Review Pencuci Muka Youth Untuk Masalah Kulit Sensitif

“Youth sangat mengubah hidup Ayu! Kalau dulu, Ayu tak boleh guna sebarang skincare untuk kulit kering & sensitif kepada cahaya matahari.

Tapi, masalah jerawat, kulit kering dan alergik Ayu kini dah selesai. Thank you Youth!”

review pencuci muka youth



Perlukan sebarang info lanjut, hubungi saya terus dengan klik di bawah ini

harga shaklee 2018

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Senai & Kulai

COD UTM Skudai

COD Taman Pulai Indah & sekitar Skudai

COD sekitar Segambut Kuala Lumpur

COD sekitar Subang Jaya Kuala Lumpur

COD sekitar Tanah Merah & Machang Kelantan

Poslaju & courier seluruh Malaysia

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge