review skincare youth

Review Skincare Youth : Apa Kata Si Lelaki Yang Dulu Malas Cuci Muka

Tak lama lagi, Youth Skincare akan dilancarkan secara rasminya pada bulan Mac 2018 ini!

3 Februari 2018 yang lepas, Youth Skincare ni telah dilancarkan khas untuk saya & leader-leader Shaklee berkelayakan yang datang ke BLNC untuk beli & guna terlebih dahulu Ramai tak sabar nak beli untuk diri sendiri. Limited kot sebab yang datang je boleh beli & dapat macam-macam free gift.

Orang lain, boleh beli tak?

Eh, of course boleh. Tunggu Mac nanti, jom grab, OK!

Review Skincare Youth

review skincare youth

Testimoni Youth ni dari Master-master yang memang dapat priority untuk mencuba terlebih dahulu set skincare Shaklee yang terbaru ni.

By the way, nak bagitau juga, dah lama tau skincare Youth ni dalam kajian. 8 tahun lebih juga. Selepas melalui pelbagai ujian & saringan, baru lepas masuk Malaysia ni. Memang teliti.

Skincare Youth Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

testimoni skincare youth

Skincare Youth berbeza sangat. Ia ternyata boleh digunakan oleh setiap jenis masalah kulit:

  • kulit normal
  • kulit kering
  • kulit berminyak
  • kulit sensitif

Senang kan? Tak perlu ragu-ragu lagi nak semak, “kulit aku ni jenis berminyak ke/ jenis kering eh?” Teknologi penghasilannya sangat canggih sampai semua jenis kulit pun boleh pakai.

Skincare Youth Boleh Dikongsi Suami & Isteri

Wah ini paling best!

Bukan wanita jer boleh guna. Lelaki pun boleh pakai skincare Youth ni tau. Sebab tu suami isteri boleh kongsi guna skincare Shaklee ni.

Skincare Youth Lembut Pada Kulit & Tidak Kering Lepas Dibilas

Master Z kulitnya jenis sensitif & kombinasi berminyak serta kering. Beliau memang kategori malas cuci muka. Almaklumlah banyak pencuci lepas bilas jer kulit akan rasa lebih tegang & kering sangat.

“Jadi, buat apa nak cuci muka lagi kalau akan makin teruk?” – Itu kata dia lah sebelum try Youth.

Tapi, skincare Youth ni sangat berbeza.

Pencuci muka skincare Youth lembut sangat pada kulit. Selepas bilas, kulit muka rasa lembap, langsung tak kering & tegang macam hampir kebanyakan pencuci muka kat pasaran.

Skincare Youth Toner

Toner Skincare Youth tak rasa sejuk seperti hampir kebanyakan toner di pasaran. Rasa macam air biasa jer. Sangat natural. Tak melekit.

Skincare Youth Moisturizer

Macam mana plak dengan moisturizer Skincare Youth? Bak kata Master Z lagi, pelembap skincare Youth ni pun tak melekit.

Tak buat muka rasa berminyak.

Skincare Youth Serum

Yang ni antara yang terbaik. Serum Skincare Youth meresap jauh ke bawah permukaan kulit. Walau dah berwudhu’ lepas letak serum, kesan pengambilan serum tu masih terasa.

testimoni skincare Youth

Berminat untuk booking beli skincare Youth ni? Laju-laju klik untuk whatsapp saya, ya  😉

pengedar Shaklee Skudai

pengedar Vivix


One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge