sihat tanpa kolesterol

Salur Darah Sihat Tanpa Kolesterol Jahat

Nampak ‘enak’ juga melihat juadah sepanjang Ramadhan kali ini. Hasil kenyataan ini dibuat berdasarkan tinjauan secara online… ehehe

Ini kerana kaki ini belum lagi dijejakkan ke mana-mana bazar sebab 95% juadah berbuka/ sahur setakat hari ini adalah hasil air tangan sendiri di rumah. Alhamdulillah.

Berbuka puasa simple je.

Paling simple: Tamar, air kosong & Performance Drink.

Kalau memang ada masak heavy meal petang tu (untuk sampai sahur), adalah jugak makan sikit selepas solat Maghrib.

Makanan Enak Dengan Kolesterol

Inilah lagi baki 5% hari yang tidak memasak tu. Tak order di bazar tapi order dengan kawan dalam satu group Whatsapp. :mrgreen:
Semalam baru je beli sup tulang merah terbaik dari rakan seorang kenalan kami di sekitar Skudai ni.
sihat tanpa kolesterol
Iklan tanpa batasan..hehe.. sila-sila.. sebelum makan boleh ambil dulu Phytocol-ST
Sup tulang merah yang ni menggunakan gearbox kambing. Pergh memang enak tapi awas sambil-sambil sedut isi gearbox tu ingat-ingat juga pada leftover yang bakal melintas dalam salur darah kita tu.
Slurp!
Tapi takyah risau sangat. Bukanlah sampai tak boleh makan langsung sup gearbox @ sup tulang merah ni. Sesekali tu ok je dengan syarat:
  • selepas makan jangan terus terbaring tidur
  • kena exercise sket. Buatla solat sunat byk2; takpun apa-apa lah senaman ringan selepas 30 minit menjamah
  • banyakkan minum air kosong suam (takmo air ais, ok?)
  • telan suplemen @ cholesterol fighter

Vitamin Asas Cholesterol Fighter

Sebelum saya cerita lebih terperinci tentang suplemen yang membantu menentang kolesterol jahat, jom kita layan dulu video perkongsian seorang ayah ni.

Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah from iReach HD on Vimeo.

Dalam video tadi ada macam-macam suplemen yang beliau ambil. Tapi, yang paling asas untuk jantung & salur darah yang sihat tanpa kolesterol adalah 2 vitamin dalam set asas penghalang kolesterol ni.

Apa ada dalam set asas ini?
sihat tanpa kolesterol

Phytocol ST

  • paling dikenali sebagai cholesterol blocker @ penghalang kolesterol
  • bahan dari tumbuh-tumbuhan (plant sterol)
  • 1 botol ada 120 tablet untuk kegunaan 1-2 bulan (bergantung pada tabiat pemakanan harian seseorang)
  • sangat sesuai diambil apabila menghadap juadah yang tinggi kolesterol (terutama ketika jamuan hari perayaan & kenduri kendara). Inshaa Allah takyah risau sangat bila nak salur darah yang sihat tanpa kolesterol dengan ini.
sihat tanpa kolesterol
Testimoni ini berdasarkan pengambilan Phytocol-ST sahaja dalam masa 2 bulan konsisten

 

Omega Guard

  • mengangkut kolesterol jahat (LDL) melalui peningkatan kolesterol baik (HDL)
  • mengandungi minyak ikan tulen yang kaya dengan asid lemak omega 3 (EPA & DHA)
  • berdasarkan kajian, asid lemak omega 3 ni membantu memperbaiki kesihatan jantung & memelihara paras tekanan darah yang sihat
  • 1 botol ada 90 kapsul untuk kegunaan optium 1 bulan

Sekiranya anda inginkan salur darah yang sihat tanpa kolesterol secara berikhtiar mendapatkan vitamin ini untuk diri sendiri @ ahli keluarga, cepat-cepat hubungi nombor di bawah ni

019-7646021

Vitamin & Konsultasi

boleh juga emailkan sebarang persoalan ke:

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Kami adalah pengedar Shaklee yang bertauliah, sentiasa sedia membantu  🙂

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

1 thought on “Salur Darah Sihat Tanpa Kolesterol Jahat”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge