Senarai Pemenang Giveaway Baucer Diskaun Susu Isomil & Wang Tunai

Alhamdulillah Giveaway Menang Baucer Isomil & Wang Tunai ni dah pun tamat. Terima kasih kepada semua yang sudi beri sokongan. Jika ada rezeki yang lebih lagi, in shaa Allah akan ada lagi GA yang seterusnya dari kami  🙂

Sekarang telah tiba masanya untuk mengumumkan pemenang-pemenang bagi Giveaway ni!!!

Kami menerima 3 penyertaan dari kalangan blogger. Alhamdulillah.

Berikut adalah senarai pesertanya.

Oleh kerana hanya mereka yang bersungguh-sungguh & berjaya submit, maka, dengan ini saya akan terus je pilih di kalangan mereka & beri semua hadiah utk mereka yang bertuah.

Dengan erti kata lain,

Semua yang menyertai berjaya pulang bawak hadiah!!!

TAHNIAH!!

Memandangkan nak generate number di random.org pun tak ramai, jadi saya dengan ini mngambil keputusan mengadili di kalangan mereka berdasarkan entri yang telah mereka tinggalkan.

Saya pilih berdasarkan yang terbaik layak untuk terima hadiah ni, in sha Allah

Pemenang-pemenangnya:

Pemenang Tempat Pertama

  http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/giveaway-baucer-diskaun-isomil-plus.html

Membawa pulang:

1 x baucer RM20

1 x baucer RM18

Hadiah tunai RM10

=====================

Pemenang Tempat Kedua

http://nonasani.blogspot.my/2015/11/giveaway-baucer-diskaun-isomil-plus.html

Membawa pulang:

2 x baucer RM18

Hadiah tunai RM10

====================

Pemenang Tempat Ketiga

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/giveaway-baucer-diskaun-isomil-plus.html

 Membawa pulang:

1 x baucer RM18

Hadiah tunai RM10

tahniah…tahniah.. semoga kalian terus maju jaya & dapat memanfaatkan hadiah-hadiah yang dimenangi. Mohon contact kami (sms/ whatsapp) di 019-7646021 @ pm inbox kami terus ya, segera sebelum 11 Dec 2015 untuk memudahkan penyerahan hadiah  :mrgreen:

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge