serum untuk masalah jerawat

Serum Untuk Masalah Jerawat Yang Buat Anda Tak Pandang Jenama Lain

Dulu saya tak kenal pun sebarang jenis serum. Tak tahu juga ada serum yang bagus untuk masalah jerawat. Tak ambik port zaman tu mungkin sebab kulit jenis tak berapa teruk.

Dulu zaman sekolah, isu paling risau adalah sunburn.

Almaklumlah, aktif bersukan.

Kalau tak berlari, masuk kawad kaki. Gitu la. Tau tak zaman tu saya pakai Fair & Lovely? Aduh, memang bikin kulit lagi cerah tapi cerah kelabu la. Adoi.. terpengaruh sangat! Pastu kulit jadi mudah pedih kalau kena panas.

Alhamdulillah cepat insaf. Zaman kat universiti dah tak pakai yang sebarang. Tapi timbul isu jerawat pulak! Stress memanjang.. Dulu la dulu.. sebelum kenal B Complex.. hihi

serum untuk masalah jerawat

Serum Untuk Masalah Jerawat Yang Anda Akan Bersyukur Mengenalinya

Ok, since tajuk pun pasal serum, saya nak share serum yang bagus sangat untuk guna terutama kalau u olls ada masalah parut jerawat & jerawat yang baru nak mencanak naik.

Serum yang saya maksudkan ni adalah Youth Activating Serum, premium dari Shaklee. Basically serum Youth ni adalah dari ramuan botanikal yang terdiri dari:

  • Apple Stem Cell
  • Lotus Japonicus
  • Encapsulated vitamin A (retinol)

Ramuan dalam serum Youth ni sangat membantu dalam mengaktifkan pembaharuan sel kulit sihat yang lebih baru, sebab tu sangat membantu memudarkan kesan parut & mengecutkan jerawat yang baru jek nak bermastautin.

Nak tahu banyak lagi & detail lagi pasal serum ini? Klik Youth Skincare Shaklee 

Testimoni Pengguna Serum Untuk Masalah Jerawat

Ye, saya faham sangat.

Awak  nak tengok testimoni kan? Jom layan testimoni dari Puan Salwa nih.

serum untuk masalah jerawat

Puan Salwa, kalau tiap kali pregnant je ku perasan memang banyak betul jerawat & parutnya. Kesian, pregnant je complete set dapat jerawat sekali. Akhirnya bila Youth launched tahun lepas (selepas 8 tahun kajian), nampak ada jugak perubahan pada muka beliau.

Macam Salwa cakap, serum Youth ni memang membantu sangat!

Kalau berminat nak cantik kulitnya macam Puan Salwa ni, boleh juga terus klik link wasap di bawah untuk beli & dapatkan Youth Shaklee Effect anda!

pengedar Vivix



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge