set bersalin banyakkan susu

Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu: Anak Kenyang & Sihat. Ibu Langsing & Cantik!

Antara persiapan setiap ibu hamil yang bekerjaya pastinya tidak lengkap tanpa menyenaraikan set bersalin untuk berpantang nanti.

set bersalin banyakkan susu

Apatah lagi jika dalam hati dah berniat nak susukan anak secara eksklusif walaupun telah kembali bertugas. Itulah saya kira-kira 2 tahun yang lalu.

Ibu bekerjaya sudah pasti tidak dapat 100 peratus menyusukan anak secara terus 24 jam tak seperti ibu yang berada di rumah. Oleh sebab itu, untuk capai 6 bulan penyusuan secara eksklusif, penting untuk ibu ini merancang bekalan stok susu ibu untuk anaknya di rumah pengasuh/ taska.

Tahukah ibu-ibu bahawa memang ada set bersalin yang bantu banyakkan susu ibu ni?

Set Bersalin Banyakkan Susu – Pakej Lengkap Yang Jimat & Berbaloi

Ini adalah pakej yang paling lengkap. Seawal selepas keluar dari labour room tu pun dah boleh terus ambik.

Ia mengandungi:

  • 1 x Zinc Complex
  • 1 x Energizing Soy Protein
  • 1 x Vitalea (multivitamin – 28 vitamin & mineral)
  • 1 x B Complex (8 vitamin B)
  • 1 x Sustained Release Vita-C Plus (500 mg)
  • 2 x OsteMatrix (kalsium, vitamin D, magnesium & zat lain)
  • 1 x Omega Guard (minyak ikan tulen)
  • 2 x Lecithin
  • 1 x Alfalfa Complex s

Dengan setiap pembelian set pakej lengkap ini, akan dapat:

  • keahlian Shaklee seumur hidup (bernilai RM68.90)
  • cashback ke atas pembelian (bernilai RM32.30)
  • 1 botol Vitalea percuma (bernilai RM94) – sah sehingga 31 Oktober 2015, sempena perayaan ulangtahun Shaklee yang ke 100 tahun (kerana daftar ahli & beli barang) &
  • 1 botol lagi Vitalea percuma (bernilai RM94) – sah sehingga 30 September 2015, complimentary kepada set Healthy Postnatal

Apa Kelebihan Set Bersalin Banyakkan Susu Dari Shaklee ini?

Zinc Complex

  • bantu ibu-ibu pulih dari luka bersalin dengan lebih cepat
  • bantu kuatkan akar rambut. Elak rambut gugur.
  • suplemen bantu kuatkan sistem imun
  • 1 botol ini boleh digunakan sehingga 4 bulan

Energizing Soy Protein (ESP)

set bersalin banyakkan susu ibu

  • sumber soya berkualiti yang dipantau rapi dari ia ditanam sehingga dijadikan serbuk.
  • bantu cepatkan pemulihan tenaga ibu bersalin
  • sumber protein yang diperlukan untuk pulihkan dalaman ibu bersalin
  • antara milk booster yang menyokong keperluan ibu menyusu
  • antara suplemen yang membantu beri struktur kulit, kuku & rambut yang lebih sihat buat ibu & bayi yang disusukan.
  • 1 balang ESP dapat diguna secara optimum (minum & masker-jika perlu) untuk 1 bulan.

set bersalin banyakkan susu ibu

 

Vitalea

set bersalin banyakkan susu ibu
Vitalea adalah vitamin tertua di dunia. Dicipta oleh Dr Forest C. Shaklee pada tahun 1915

 

  • multivitamin dengan 28 vitamin & mineral perlu termasuk asid folik & zat besi
  • lebih dari 340 ujian kualiti dijalankan untuk pastikan produk tulen & berkesan
  • bantu beri nutrisi yang menampung keperluan ibu berpantang
  • antara suplemen untuk bantu beri tenaga buat ibu yang berpantang
  • 1 botol ini lengkap untuk 2-4 bulan

B Complex

  • bantu berikan mood yang ceria untuk ibu selepas bersalin
  • ibu yang menyusu perlu ceria & bertenaga. Suplemen ini bantu untuk kedua-duanya
  • antara suplemen yang wajib untuk set kecantikan kulit
  • 1 botol ini lengkap untuk 4 bulan

Sustained Release Vita-C Plus

  • 1 tablet vitamin C ini bekalkan 500mg asid askorbik setara dengan khasiat 7.5 biji oren yang bertahan selama 5 jam di dalam badan
  • vitamin C bantu dalam penghasilan kolagen pada kulit
  • membantu dalam cepatkan pemulihan luka
  • antara suplemen yang bantu cerahkan kulit wajah
  • sebagai suplemen yang bantu tingkatkan sistem imun
  • 1 botol ini lengkap untuk kegunaan 3-6 bulan

OsteMatrix

  • tablet kalsium yang lengkap dengan vitamin D, magnesium & beberapa mineral lain untuk serapan yg optimum.
  • khasiat 1 tablet setara dengan minum segelas susu tinggi kalsium
  • susu ibu yg kaya dengan vitamin D membantu bayi yang disusukan tidur lebih lena
  • antara milk booster yang menyokong keperluan ibu menyusu
  • antara keperluan wajib yang membantu ibu bersalin normal bebas sembelit tanpa ubat
  • antara suplemen yang bantu bebaskan ibu dari lenguh & sakit badan
  • 1 botol lengkap untuk kegunaan 1-2 bulan. Pakej ini mengandungi 2 botol, lengkap sehingga 4 bulan

Omega Guard

  • Minyak ikan tulen (bukan minyak hati ikan) yang disaring secara 3 peringkat untuk pastikan bebas logam berat
  • Kaya dengan asid lemak Omega 3 (EPA & DHA) yang membantu perkembangan otak bayi melalui penyusuan susu ibu
  • Antara suplemen yang membantu mengekalkan paras kolesterol sihat buat ibu
  • Menyokong keperluan ibu yang ingin kembali langsing selepas bersalin
  • 1 botol lengkap untuk keperluan 1-2 bulan

Lecithin

  • Mengandungi kolina, nutrisi yang bantu kuatkan daya ingatan ibu & bayi melalui penyusuan susu ibu
  • Ia adalah agen pembakar lemak di bawah permukaan kulit ibu yang ingin kembali langsing
  • 1 botol lengkap untuk kegunaan 1 bulan. Pakej ini mengandungi 2 botol, lengkap sehingga 2 bulan

Alfalfa Complex

  • Antara milk booster yang menyokong keperluan ibu menyusu
  • Popular sebagai “kacip fatimah moden” yang mudah diambil setiap hari
  • 1 botol saiz s lengkap untuk kegunaan 2-3 bulan

 Ada Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu Ni Tak?

Sudah tentu ada.

Selain setiap bahan yang digunakan untuk dijadikan suplemen disaring lebih 10,000 ujian kualiti setiap tahun, keberkesanan produk ini dirasai oleh setiap pengguna Shaklee.

Yang pasti tiada duta khas dilantik untuk ini  😉

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu 1:

Gambar & pengalaman dah bagitau..

Kalau dulu (gambar kiri) berpantang anak sulong pakai set bersalin tradisional je.

Then, kenal set bersalin Shaklee.. Hasilnya: kulit kusam TIADA, badan lebih langsing & bertenaga sepanjang berpanjang.

So, beza kan?

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu 2:

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu 3:

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu 4:

Sekali pandang macam gambar dah terbalik.

Tapi itulah kenyataan.

Gambar kiri tu gambar 2 anak. Yang kanan gambar dah beranak 4. Semuanya Shaklee punya pasal!  :mrgreen:

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu 5:

Dulu (kiri) anak dara.

Sekarang (kanan) ibu kepada 3 anak… Kulit gebu & lawa kan berbanding dulu?

Anak-anak pun kenyang & sihat… 😀

So.. yang mana masih tercari-cari @ masih buntu nak pilih set bersalin yang mana, jangan risau, k. Call je nombor bawah ni. Kami bantu.

Semoga bermanfaat  😀

Perlukan vitamin Shaklee & Konsultasi?

019-7646021

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Izinkan kami membantu anda kerana kami adalah pengedar Shaklee Skudai yang bertauliah

COD diterima di seluruh Skudai, Johor Bahru, Permas Jaya, Senai & Kulaijaya

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge