Set Cantik Shaklee Yang Menggiurkan Para Wanita Untuk Tampil Lebih Jelita

Ada tak wanita yang tak mahu tampil cantik?

Saya curious juga jika jawapannya tidak. Anak kecil umur 4 tahun seperti kak Auni pun dah pandai tunjuk nak kelihatan cantik jelita, apatah la kita yang dah dewasa ni kan?  😀

Saya nak perkenalkan Set Cantik Shaklee yang memang tak asing lagi di kalangan penggunanya ini. Yang baru tahu, boleh la stay tuned untuk saya terangkan  🙂

Set Cantik Shaklee : Terbaik Untuk Kesihatan Kulit & Dalaman

set cantik shaklee

Ni adalah Set Cantik Shaklee yang paling asas  🙂 Nak tahu fungsinya? Jom semak sini

Fungsi & Manfaat Set Cantik Shaklee

(1) Energizing Soy Protein – ESP

  • mengandungi kaya zat protein yang lengkap daripada soya bebas GMO yang berkualiti tinggi
  • khasiat soya di dalam ESP adalah sangat tinggi kerana sepanjang penanaman & penghasilannya, ia dipantau oleh saintis serta diproses pada suhu yang rendah
  • protein adalah antara struktur asas untuk sel kulit, sel rambut, sel kuku malah untuk sel darah merah juga
  • ESP membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat, memperbaiki luka, membantu alas perut yang lebih mengenyangkan. Jadi bila ada kesan parut lama, memang elok sangat kalau nak pudarkannya.
  • 1 balang ESP 850 gm boleh digunakan selama 1 bulan (untuk protein supply yang optimum = 14 gram)

set cantik shaklee

(2) Sustained Release Vita-C Plus (SR-Vita C)

  • vitamin C (asid askorbik) yang dihasilkan dari sumber jagung
  • 1 tablet memberikan 500 mg vitamin C yang larut secara perlahan-lahan dalam badan selama 5 jam (1 jam = 100 mg)
  • sebotol ada 180 tablet boleh tahan kegunaan sehingga 6 bulan
  • SR Vita C membantu dalam penghasilan kolagen tubuh, meningkatkan sistem imun tubuh, membantu mencerahkan kulit yang kusam & membantu atasi masalah jerawat pada wajah

Lihat testimoni Set Cantik Shaklee

Berminat nak dapatkan Set Cantik Shaklee ni?

Klik jika ingin terus beli cepat menggunakan kad kredit/ debit tanpa caj tambahan.

set cantik shaklee

Hendakkan penjimatan? Belilah 4 balang ESP, ada diskaun 5% sementara stok masih ada sepanjang Oktober 2017 ini. Klik untuk segera beli

Nak lebih jimat lagi?

Jom daftar ahli secara percuma & dapatkan cashback serta free postage dengan pembelian 4 x Set Cantik ini

Klik di bawah untuk daftar melalui saya  😉

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.