set cantik shaklee

Set Cantik Shaklee Yang Menggiurkan Para Wanita Untuk Tampil Lebih Jelita

Ada tak wanita yang tak mahu tampil cantik?

Saya curious juga jika jawapannya tidak. Anak kecil umur 4 tahun seperti kak Auni pun dah pandai tunjuk nak kelihatan cantik jelita, apatah la kita yang dah dewasa ni kan?  😀

Saya nak perkenalkan Set Cantik Shaklee yang memang tak asing lagi di kalangan penggunanya ini. Yang baru tahu, boleh la stay tuned untuk saya terangkan  🙂

Set Cantik Shaklee : Terbaik Untuk Kesihatan Kulit & Dalaman

set cantik shaklee

Ni adalah Set Cantik Shaklee yang paling asas  🙂 Nak tahu fungsinya? Jom semak sini

Fungsi & Manfaat Set Cantik Shaklee

(1) Energizing Soy Protein – ESP

  • mengandungi kaya zat protein yang lengkap daripada soya bebas GMO yang berkualiti tinggi
  • khasiat soya di dalam ESP adalah sangat tinggi kerana sepanjang penanaman & penghasilannya, ia dipantau oleh saintis serta diproses pada suhu yang rendah
  • protein adalah antara struktur asas untuk sel kulit, sel rambut, sel kuku malah untuk sel darah merah juga
  • ESP membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat, memperbaiki luka, membantu alas perut yang lebih mengenyangkan. Jadi bila ada kesan parut lama, memang elok sangat kalau nak pudarkannya.
  • 1 balang ESP 850 gm boleh digunakan selama 1 bulan (untuk protein supply yang optimum = 14 gram)

set cantik shaklee

(2) Sustained Release Vita-C Plus (SR-Vita C)

  • vitamin C (asid askorbik) yang dihasilkan dari sumber jagung
  • 1 tablet memberikan 500 mg vitamin C yang larut secara perlahan-lahan dalam badan selama 5 jam (1 jam = 100 mg)
  • sebotol ada 180 tablet boleh tahan kegunaan sehingga 6 bulan
  • SR Vita C membantu dalam penghasilan kolagen tubuh, meningkatkan sistem imun tubuh, membantu mencerahkan kulit yang kusam & membantu atasi masalah jerawat pada wajah

Lihat testimoni Set Cantik Shaklee

Berminat nak dapatkan Set Cantik Shaklee ni?

Klik jika ingin terus beli cepat menggunakan kad kredit/ debit tanpa caj tambahan.

set cantik shaklee

Hendakkan penjimatan? Belilah 4 balang ESP, ada diskaun 5% sementara stok masih ada sepanjang Oktober 2017 ini. Klik untuk segera beli

Nak lebih jimat lagi?

Jom daftar ahli secara percuma & dapatkan cashback serta free postage dengan pembelian 4 x Set Cantik ini

Klik di bawah untuk daftar melalui saya  😉

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge