Shaklee Johor Bahru New Branch Opening Ceremony

shaklee johor

Alhamdulillah selesai sudah majlis yang meriah di Taman Molek, Johor Bahru semalam.

Bagi yang belum tahu, cawangan Shaklee Taman Molek telah pun berpindah ke lokasi baru yang terletak berhadapan dengan Ponderosa Golf & Country Club.

Penting untuk tahu alamat terkini Shaklee Johor Bahru ni sebab kalu sesiapa yang nak walk in beli produk Shaklee taklah sampai tersalah faham ingat branch Shaklee Taman Molek dah tutup 😆

Sebab signboard di pejabat lama setakat hari ni masih belum diturunkan. Jadi, untuk tidak tersalah, rujuk alamat di bawah untuk ke Shaklee Johor ya.

Alamat penuh cawangan Shaklee Taman Molek:

No 47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,

81100 Johor Bahru

Aktiviti Menarik Sepanjang Sambutan

Antara acara menarik adalah:

  • Pemeriksaan Kesihatan Secara Percuma
  • Acara Memotong Reben oleh Presiden Shaklee Malaysia, Mr Victor Lim
  • Acara Memotong Kek
  • Cabutan Bertuah (pelbagai vitamin termasuk Vivix 😉 )
  • Botol Vitamin Bermuzik Bertuah
  • Acara Tiup Belon

Pemeriksaan Kesihatan Secara Percuma!

pemeriksaan kesihatan percuma

Ini adalah antara rutin aktiviti bulanan yang dilakukan di setiap cawangan Shaklee yang sah. Rujuk sini untuk ketahui semua alamat cawangan Shaklee yang sah untuk memudahkan carian anda & pembelian produk Shaklee anda nanti.

Antara alat yang digunakan untuk memeriksa komposisi lemak dalam badan adalah Karada Scan.

Karada Scan

Ukuran tinggi akan dilakukan terlebih dahulu. Saya snap untie yang berbaris di hadapan saya ni. :mrgreen:

Seterusnya adalah mengukur kadar lemak di dalam badan menggunakan Karada Scan ini.

Pemeriksaan merangkumi:

  • Kadar Tekanan Darah
  • Peratus lemak di dalam badan
  • BMI
  • Kadar Metabolisme Yang Perlu Diseimbangkan
  • Lemak Pada Permukaan Organ Dalam
  • Peratusan Lemak & Otot Seluruh Tubuh Badan (Bahagian Dada Ke Pinggang, Kaki, Lengan)

Seterusnya, pakar nutrisi dari Shaklee akan menerangkan dengan lebih lanjut hasil analisis yang direkod oleh alat Karada Scan ini serta mencadangkan pengambilan suplemen yang sesuai dengan masalah yang kita hadapi.

Best kan?

Tak payah bayar untuk semak status kesihatan. Hanya perlu datang sini.

Jika anda bukan ahli Shaklee berdaftar, tapi ingin juga membuat pemeriksaan kesihatan secara percuma begini, boleh hubungi saya 019-7646021. Saya akan update anda jadual & tarikh pemeriksaan kesihatan di cawangan-cawangan Shaklee terdekat anda.

Lain-lain Aktiviti Yang Best Sangat!

Potong Kek & Makan Kek

Cabutan Bertuah

shaklee johor
bersabar je tgk nombor orang lain naik untuk dpt produk Cinch, Vitalea, Phytocol.. memang bukan calang-calang vitamin diorang offer untuk lucky draw ni

Ya.. Ini yang paling best. Biasanya saya jarang sekali nak bertuah..

Tup tup dah nak hujung cabutan, naik pula nombor pada tiket saya.. 0120.. wow!

Vivix sebotol kot.. :mrgreen:

Alhamdulillah merasa la dapat makan Vivix free… hehehe..

Malam tu lagi saya dah bukak & minum. Kebetulan sangat kena bangun seawal jam 3 pagi sebab nak kena prepare barang COD ke customer di Singapore, jadi Vivix membantu saya tidur lena & bangun awal pagi dengan cergas!

Makan-Makan Yang Best!

Macam biasa, tak pernah lagi event Shaklee yang meriah macam ni tak de makanan. Yang pasti mula-mula lagi dah ada free flow Performance Drink & Mealshakes.

Tudia..

Satey.. Sayur chap cai, udang mentega, ikan masam manis…ayam black pepper.. fuh! Kenyang sampai ke petang.. Alhamdulillah

Anyway, tahniah & syabas kepada seluruh warga kerja Shaklee Johor Bahru yang bertungkus lumus membuat persiapan.

Cawangan Shaklee yang baru ni memang sangat selesa.

Lepas ni dah xperlu lagi susah hati pasal parking space yang tak cukup. Memang banyak sangat parking space. Bilik seminar pun ada untuk bengkel-bengkel lepas ni.

So, bagi anda yang tercari-cari bisnes partner dalam Shaklee ni, jom sertai kami!

Kami adalah rangkaian pengedar Shaklee yang bertauliah, sedia untuk membimbing anda yang mahu meningkatkan mutu ekonomi keluarga.

Kami boleh membantu anda untuk berbisnes Shaklee secara offline / online.

Hubungi saya 019-7646021

atau email

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Hanya yang serius untuk berbisnes sahaja ya!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge