supplier baju tshirt

Supplier Baju T Shirt Muslimah Yang Bagus Memberikan Perkhidmatan

Semalam baru sampai kad raya kiriman syarikat yang supply baju tshirt secara online ni.

supplier baju t shirt

supplier baju t shirt

Kira-kira 3 bulan lepas saya adalah salah seorang jawatankuasa kerja program alumni Persatuan Seni Silat Cekak Pusaka Hanafi UTM telah diamanahkan untuk menempah baju tshirt alumni persatuan kami.

Mula-mula tu tercari-cari jugak mana supplier baju t shirt muslimah yang boleh buat minimum order pada harga yang paling berpatutan since keuntungan jualan tshirt adalah untuk tabung pembangunan pusat latihan silat cekak di UTM.

Atas reference seorang kawan, saya memilih untuk berurusan dengan supplier ni.

www.buatbaju.biz

Disebabkan kami order baju yang customed-made (kain untuk tshirt bukan dari stok sedia ada, kena potong & jahit untuk jadi baju), jadi tempahan mengambil masa sekitar 6 minggu.

Kami hanya perlu berikan design dalam bentuk jpeg file beserta logo yang ingin disulam/ dicetak silkscreen.

supplier tshirt muslimah
Tshirt ini direka oleh Puan Siti Salwa (schewa21@gmail.com)

Lawa kan designed ni? Hihihi..

So far, sepanjang berurusan dengan pihak buatbaju.biz ni, servis yang diberi oleh pekerjanya memang bagus.

Design dah siap dalam bentuk layout semua dalam tempoh kurang dari 48 jam waktu bekerja.

 

Mereka beri pilihan samada untuk baju dihantar menggunakan KTM atau pun menggunakan Skynet. Beza perkhidmatan dalam RM5 sahaja. Jadi saya pilih Skynet kerana boleh terus hantar ke rumah.

Masa baju ni sampai ke rumah saya, semua baju dibungkus kemas. Siap dapat extra 1 helai lagi tshirt. Alhamdulillah. Memang tak berkira sangat.

Bajunya?

Memang selesa. Siap ada poket lagi (special request). Tambahan untuk ada poket hanyalah RM2 sehelai.

Belanjalah gambar-gambar model baju yang kami tempah ni.

 

berganding bersama tshirt lelaki

pasangan sejoli belaka.. tshirt yang smart untuk couple
pasangan sejoli belaka.. tshirt yang smart untuk couple

Mereka juga ada design mereka sendiri. Boleh terus melawat website mereka

www.buatbaju.biz

 untuk info yang lanjut.

Semoga pencarian anda untuk mendapatkan supplier baju t shirt yang bagus dapat dipenuhi di sini.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge