vitamin ibu bersalin

alfalfa complex Shaklee

Alfalfa Complex Shaklee – Raja Segala Herba

Perkara pertama yang popular tentang Alfalfa Complex Shaklee ini adalah detoksifikasi. Alfalfa juga antara suplemen yang boleh diambil oleh golongan lelaki mahupun wanita. Alfalfa dikenali sebagai raja segala herba. Pokoknya mempunyai akar yang boleh menjulur jauh ke dasar tanah sehingga 6 meter. Dengan kebolehupayaan akarnya menjulur jauh ke dasar tanah, Alflafa mampu menyerap banyak nutrien …

Alfalfa Complex Shaklee – Raja Segala HerbaRead More »

mandian bayi organik

Shaklee Baby :Produk Mandian Bayi Organik Selamat & Mesra Masalah Kulit

Lama dah yang menunggu produk penjagaan luaran bayi yang selamat & organik macam Shaklee Baby ni. Ada ibu yang sampai sanggup mandikan anak-anaknya dengan Basic H berbanding sabun-sabun mandian kat pasaran sebab masalah kulit yang dihadapi seperti eczema tu. Shaklee Baby – Rangkaian Produk Mandian Bayi Organik Shaklee Yang Pertama Di Pasarkan Di Malaysia Memperkenalkan …

Shaklee Baby :Produk Mandian Bayi Organik Selamat & Mesra Masalah KulitRead More »

luka bersalin cepat sembuh

Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh Khas Buat Ibu Bersalin Normal & Pembedahan

Bersalin secara normal mahupun melalui pembedahan akan melalui fasa kesakitan yang amat sangat terutama pada bahagian luka yang dijahit. Saya sendiri tiada pengalaman bersalin secara pembedahan,ketiga-tiga anak kami lahir secara normal. Namun, pengalaman perit yang saya tak dapat lupa sampai sekarang adalah saat luka perineum dijahit hidup-hidup tanpa bius. Atas pengalaman lalu, saya nak kongsikan …

Tips Luka Bersalin Cepat Sembuh Khas Buat Ibu Bersalin Normal & PembedahanRead More »

kempen kesihatan wanita

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan Wanita

Wah nampak sibuk semuanya nak pulang bercuti sempena menyambut Aidilfitri ni.. Alhamdulillah, jika persiapan kita dirancang dengan lebih awal & teratur, pastinya banyak perkara penting dapat dilaksanakan dengan mudah. Boleh baca juga 9 tips balik ke kampung halaman dengan selamat ni. Mudah-mudahan, di saat kita bergembira di kampung nanti, rumah yang ditinggalkan berada dalam keadaan yang selamat. Amin. …

Promosi Shaklee Julai Permulaan Meraikan Kempen Kesihatan WanitaRead More »

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.