Testimoni Herbal Blend Shaklee Yang Menggemparkan

Korang nak tahu, produk Shaklee ada satu krim herba  yang sangat menjadi rebutan. Krim herba tu namanya Herbal Blend. Baru je pihak Shaklee announce stok Herbal Blend dah masuk online & walk in kat branch, esoknya pasti dah sold out kat sistem mahupun kat branch & HQ.

testimoni herbal blend shaklee

Harganya taklah mahal  sangat. Memang sangat mampu milik. Satu tiub bersaiz 4oz hanya berharga RM27.50 tidak termasuk postage yang biasanya antara RM6 hingga RM10.

testimoni herbal blend Shaklee

Apa yang best sangat dengan krim Herbal Blend ni? 😯 

  1. Krim serba guna yang selamat digunakan ke atas semua permukaan kulit
  2. Krim yang nyaman, bermentol, malah langsung tidak melekit
  3. Ramuan asasnya terdiri dari ekstrak herba semulajadi seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemarry yang memberi haruman yang menenangkan
  4. Kegunaan asal krim ini adalah ia sangat membantu melegakan & melembutkan kulit yang kasar & pecah-pecah terutamanya di sekitar kawasan lutut, siku dan tumit kaki

Benarkah krim herbal blend ni sebegitu bagus? Ada testimoni?

testimoni herbal blend shaklee

Haa.. memang tak tumbuh tak melata la kan, maka tak sungguh orang pun tak berkata. Meh saya nak share sket beberapa koleksi testimoni herbal blend Shaklee pengguna-pengguna yang berpuas hati ni.

testimoni herbal blend Shaklee

credit to lelilovekecantikan.blogspot.com

Testimoni 1:

Puan Sithy mempunyai pengalaman menghadapi masalah campak anak-anaknya dengan menyapukan Herbal Blend ke seluruh permukaan kulit anak yang kena campak tersebut. Kesan campak ini Alhamdulillah berkurangan dengan cepat berkemungkinan juga atas gandingan hasil dari pengambilan Nutriferon secara oral.

Selain itu, anak beliau yang juga pernah dijangkiti Hand Foot & Mouth Disease ini sekali lagi mendapati blister atau kesan melecet akibat HFMD tadi hilang hanya dalam masa 3 hari selepas beliau meletakkan krim herbal blend ke permukaan blister disamping memberikan nutriferon untuk dimakan anaknya bagi meningkatkan imunisasi sepanjang jangkitan berlaku.

tsetimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

 

Testimoni 2:

Testimoni herbal blend Shaklee puan Hanun pula lebih kepada penggunaan ke atas anaknya yang bermasalah eczema & penggunaannya sendiri ke atas tumitnya yang sebelum ini berkematu.

testimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

Testimoni 3:

Puan Tinie mempunyai seorang datuk yang badannya dipenuhi gatal-gatal dan luka. Melalui ikhtiar mereka menyapukan herbal blend ke permukaan kulit yang bermasalah tadi, alhamdulillah dengan izin Allah kegatalan tadi berkurangan. Malah luka juga cepat kering. 🙂

testimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

 

Testimoni 4:

Pengalaman Puan Farah pula sedikit berbeza. Beliau menggunakan krim herbal blend ni untuk melegakan kegatalan yang mungkin akibat dari alahan makanan laut.

testimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

 

Testimoni 5:

Puan Nurul Huda pula menyaksikan 3 testimoni herbal blend Shaklee dari kalangan ahli keluarganya. Antaranya adalah herbal blend membantu dalam menghilangkan kesan ruam peluh pada anaknya. Selain itu, kulat air yang dialami oleh suami beliau di celah kaki turut kembali pulih. Kakak beliau juga sangat serasi mendapat kesan yang positif dengan pengambilan krim kerbal blend ini. Tumit kakinya yang merekah kembali pulih. Malah kakaknya ini turut selesa mengenakan krim herbal blend yang nyaman ini di atas dahi ketika beliau sakit kepala 🙂

testimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

 

Testimoni 6:

Bagi korang yang tak biasa, agas adalah sejenis serangga merayap berterbangan yang berwarna hijau. Ia sering kelihatan ketika pada waktu malam di kawasan kampung. Kesan agas memang sangat menggatalkan kulit. Begitulah yang dihadapi oleh Puan Nisa. Beliau menggunakan krim herbal blend untuk mengelakkan kesan kegatalan agas ni kepada tubuh anak-anak beliau sepanjang berada di kampung mereka.

Malah, seperti kebanyakan testimini yang lain adalah kesan herbal blend terhadap pemulihan tumit beliau yang merekah.

testimoni herbal blend shaklee

credit to iReach Family fb

Best kan krim Herbal Blend Shaklee ni? Mesra sungguh kat kulit-kulit yang bermasalah. Malah saya sendiri ada customer yang buat sapu ke muka untuk kurangkan kegatalan pada kulit wajah beliau. Beliau juga sedang konsisten ambik ESP untuk pelangsingan sambil-sambil untuk cantikkan kulit wajah juge.

Bagi anda yang inginkan Herbal Blend Shaklee ni ataupun sebarang produk Shaklee yang lain, boleh juga menghubungi Puan Zaleha secara sms/whatsapp/telegram ke 019-7646021 atau email ke produkvitaminsemulajadi@gmail.com

019-7646021

produkvitaminsemulajadi@gmail.com

Shaklee ID: 9642548

COD area: Taman Universiti, Skudai, Senai, Kulai & Johor Bahru

Saya adalah Pengedar Shaklee Skudai Yang Bertauliah & Sedia Membantu Anda

 

 

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.