Testimoni Kolagen Shaklee Berkesan Bantu Atasi Masalah Sakit Lutut & Kulit

Kenapa harga kolagen Shaklee macam wow sangat? Saya ada terangkan 7 sebab kenapa kolagen Shaklee adalah kolagen premium & sangat berkualiti kat entri bawah ni:

7 Sebab Kolagen Shaklee Adalah Kolagen Terbaik

Mungkin anda rasa macam “eh betul ke berkesan?”

Sebab tu kat sini saya share 8 testimoni kolagen Shaklee berkesan mengatasi pelbagai masalah pengguna termasuk masalah sakit lutut & masalah pada kulit.

8 Testimoni Kolagen Shaklee Berkesan

Testimoni Kolagen Shaklee 1: Kulit Makin Lembap & Parut Makin Hilang

Cik Iqa ni dah guna 2 kotak kolagen Shaklee, maksudnya dah ambik 30 sacet Shaklee Collagen Powder ni.

Sebelum beliau decide nak guna kolagen Shaklee ni, beliau ada masalah kulit keringyang sangat teruk akibat penggunaan produk skincare yang salah/ x serasi.

Alhamdulillah masa nak masuk kotak yang ketiga tu, cik Iqa perasan kulit di yang bermasalah tu dah makin lembap & parut pun mula menghilang.

Bonus: Sakit sengal lutut dah tak ada! Best kan? 😀

testimoni kolagen Shaklee

 

Testimoni Kolagen Shaklee 2: Jeragat Teruk Mak Dah Hilang & Kulit Lebih Bersih

Best tak bila kita boleh gembirakan mak kita?

Nak pula kalau kita bantu hilangkan masalah dia.

Rata-rata, kulit wajah wanita yang berumur banyak masalah jeragat. Secara normalnya memang macam tu atas faktor usia, banyak nutrisi semakin kurang dapat dikekalkan sejajar dengan usia.

Jangan kata yang dah berumur, kalau kulit kita sering terdedah dengan cahaya matahari, memang mudah sangat nak dapat jeragat especially bila kita tak pakai sunblock luar & dalam.

testimoni kolagen shaklee

Macam syida ni, katanya, mak dia dah ambil hampir 5 kotak kolagen Shaklee. Alhamdulillah hasil kesabaran & ikhtiar yang betul, jeragat teruk pada wajah maknya dah tak ada langsung.

Bersih sangat dah wajah mak dia sekarang.. mesti mak dia happy sangat kan?  🙂

Testimoni Kolagen Shaklee 3: Sakit Lutut Kronik Sudah Tiada

Sejajar dengan usia juga, kita akan mudah terdedah dengan masalah sakit lutut. Antara punca masalah sakit lutut adalah masalah kekurangan bendalir synovia pada permukaan sendi.

Ia akan membuatkan geseran yang menyakitkan tiap kali pergerakan.

Alhamdulillah dalam kolagen Shaklee juga mengandungi glucosamine dari ekstrak kerang-kerangan.

Glucosamine ini bertindak membantu dalam pembentukan bendalir synovia yang merupakan pelincir kepada sendi – sendi.

Mak Fazlina sekarang dah boleh solat dengan sempurna. Tak sakit lutut lagi seperti dulu selepas konsisten mengambil kolagen Shaklee setiap hari selama 2 bulan.

testimoni kolagen shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee 4: Kulit Dah Tak Kering & Lutut Dah Tak Sakit

Kolagen Shaklee ni berkesan dalam tempoh tertentu bergantung pada tiap individu.

Kalau tubuh seseorang tu kurang sangat nutrisi (atas faktor terlalu terdedah pada ubat-ubatan/ kurang makan makanan berkhasiat) tempoh masa untuk rasa berkesan tu akan lebih lama.

Macam Keknis Cha ni, dalam 5 hari pengambilan je dah dapat perubahan.

Alhamdulillah, tak sampai seminggu, kulitnya yang sebelum ini kering menjadi semakin lembap. Lutut kanan yang terasa sakit sedari kecil pun dah semakin baik.

 

testimoni kolagen shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee 5: Liang Pori Wajah Semakin Mengecil

Antara masalah pada kulit wajah juga apabila liang roma kita menjadi semakin besar. Liang roma yang besar cenderung terdedah pada kotoran yang banyak termasuk bintik hitam pada wajah.

Apa kata anda yang ada masalah ni ikhtiar dengan kolagen Shaklee. Bak kata Atie, best giler tengok pori kulit wajah dah semakin mengecil setelah mengamalkan Shaklee Collagen Powder ni  😉

testimoni kolagen shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee 6: Muka Glowing & Bekas Jerawat Dah Pudar

Nak raya nanti, mesti semua nak muka glowing & flawless kan? Tak best lawa sebab tempek bedak sebab masa raya kan kita nak bersolat hari raya, then nak gi beraya.

Kalau berpeluh, tak lah muka nampak fake pakai mekap.

Meh guna kolagen Shaklee ni. Try konsisten selama at least 1 bulan (2 kotak). Macam Nadia ni, lepas 2 kotak guna, dia dapati tona kulit wajah dah jadi sekata.

Lagi best bila parut jerawat yang lama dulu semakin pudar & wajah nampak glowing je.

testimoni kolagen Shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee 7: Tak Sampai Sekotak Kulit Muka Lebih Lembut

Yang ni pun best.

Mungkin sebab Eza ni memang sentiasa topup badan dia dengan suplemen setiap hari, sebab tu lepas guna 6 sacet je dah nampak kesan.

Kulit wajah dia terasa lebih lembut & jerawat yang timbul pun jadi cepat menghilang berbanding sebelum ni.

testimoni kolagen shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee 8: Kulit Muka Lembap & Tapak Tangan Semakin Lembut

Sesapa yang ada masalah tapak tangan kasar, banyak sangat buat kerja-kerja membasuh/ kerja-kerja yang mengasarkan tangan, boleh ikhtiar ambil kolagen Shaklee ni.

Seawal 5 hari (1 sacet sehari) dah mula nampak kesan.

Kulit muka jadi lebih lembap, liang pori semakin mengecil & tapak tangan jadi semakin lembut.

 

testimoni kolagen shaklee

Amacam? Teruja tak dengan testimoni kolagen Shaklee ni. Actually ada banyak lagi testimoni. Kalau nak rasa sendiri bestnya Shaklee effect ni, apa kata anda sendiri cuba  :mrgreen:

Nak dapatkan Shaklee Collagen Powder ni?

kolagen shaklee

Boleh terus klik icon di bawah untuk beli kolagen Shaklee dengan menggunakan kad kredit/ kad debit tanpa caj tambahan.

kolagen shaklee

Atau hubungi kami secara whatsapp di sini http://www.wasap.my/60197646021



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge