Testimoni Ostematrix & 7 Sebab Kenapa Ostematrix Jadi Rebutan

Sejak Ostematrix sold out awal bulan April 2017 baru-baru ni, semua pengedar Shaklee jadi tak keruan..huhu.. Ostematrix ni dah jadi macam emas walaupun harganya berganda murah berbanding emas!.

testimoni ostematrix

Kenapa sampai begitu sekali orang cari & sukakan Ostematrix ni? Selain testimoni Ostematrix yang akan saya kongsikan ni, ada 7 sebab utama kenapa Ostematrix sangat digemari ramai

7 Sebab Kenapa Ostematrix Jadi Rebutan

Selain faktor Ostematrix adalah sumber kalsium yang bukan sekadar kalsium, ada 7 sebab utama kenapa Ostematrix jadi pilihan ramai berbanding pil kalsium lain di pasaran.

1) Ostematrix Kalsium Dengan Serapan Optimum

Dalam 1 tablet Ostematrix bukanlah semata-mata kalsium. Ia mengandungi:

  • 250 mg kalsium (calcium carbonate, calcium citrate & calcium malate)
  • 100 IU vitamin D3 (cholecalciferol)
  • 100 mg magnesium (magnesium oxide, magnesium gluconate & magnesium citrate)
  • 0.4 mg zinc (zinc gluconate)
  • 0.05 mg copper (copper gluconate)
  • 0.05 mg manganese (manganese gluconate)
  • 0.75 mg boron (trace mineral protein hydrolysate)

Semua mineral dalam Ostematrix bergabung dengan peranan masing-masing menjadikan Ostematrix antara kalsium yang paling tinggi kadar bioserapannya.

Malah, ada kajian dibuat untuk menentuukur tahap bioserapan kalsium ini dalam tempoh 12 jam.

2) Ostematrix Bantu Atasi Masalah Sembelit

Elemen magnesium dalam Ostematrix membantu memudahkan pergeratan otot menolak najis keluar.

3) Ostematrix Bantu Atasi Masalah Sukar Tidur Lena

Elemen kalsium & vitamin D antara faktor yang membantu seseorang mudah tidur lena dengan Ostematrix ni. Namun, ia bukan ubat tidur ya.

 

4) Ostematrix Atasi Masalah Sukar Bangun Awal Pagi

Trylah amalkan secara konsisten.

Yang mudah membuatkan kita segera dapat bangun awal pagi kerana, Ostematrix memudahkan kita untuk lawas membuang air besar setiap pagi.

5) Ostematrix Bantu Atasi Masalah Kekurangan Nutrisi Akibat Tidak Boleh Minum Susu

Tidak semua orang boleh adapt untuk minum susu.

Macam suami saya, beliau alah pada susu lembu. Kalau minum nanti, mulalah cepat nak demam/ datang selesema teruk.

Kesan akibat ini, beliau akan mudah untuk sakit badan (kurang kalsium) dan berisiko untuk mengalami Osteoporosis (tulang & gigi rapuh atau cepat rosak) lebih cepat berbanding usia yang sepatutnya.

6) Milk Booster Buat Ibu Yang Menyusukan Bayi

Selain protein & zat lain, antara elemen bahan mentah penghasilan susu adalah kalsium. Sebab tu, kalsium yang cukup dalam tubuh ibu antara yang membantu susu ibu dapat dihasilkan dengan lebih banyak.

& harus juga ingat,

kejayaan menghasilkan susu ibu juga dipengaruhi oleh pelbagai faktor lain seperti

  • kekerapan penyusuan/ sesi perahan
  • kawalan stress
  • pemakanan yang sihat & seimbang

 

7) Ostematrix Bantu Atasi Masalah Lenguh Pinggang/ Badan/ Kebas-kebas Biasa

Sedar atau tidak, kekurangan kalsium juga antara punca kenapa badan kita mudah lenguh/ cramp & sakit pinggang atau kebas-kebas biasa.

testimoni ostematrix

Testimoni Ostematrix – Tak Kenal & Tak Guna Takkan Tahu

Nampaknya bukan saya seorang saja yang dapat rasa kesan bagus Ostematrix terutama sepanjang hamil & menyusu Lutfi, malah ramai lagi yang kat luar sana sangat jatuh hati pada Ostematrix ni.

testimoni ostematrix

testimoni ostematrix

Tak sungguh orang tak kata, kan. Tak cukup tangan nak letak banyak lagi testimoni Ostematrix sebenarnya. Tapi let say anda perlukan lagi testimoni Ostematrix yang lain, jemputlah untuk hubungi saya ya.

Jika berminat nak dapatkan Ostematrix ni, terus klik di bawah untuk dapatkan Ostematrix ni beserta konsultasi exclusive percuma dari saya  🙂

 



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.