Testimoni Pencuci Mekap Yang Selamat Diguna: Kulit Bersih Dari Cela & Noda

Last time saya ada share ada pencuci mekap yang lebih selamat untuk digunakan tanpa ada kesan sampingan yang kejam terhadap kulit wajah kita.

Pencuci Mekap Yang Selamat & Berkesan Terutama Buat Pengantin

Lepas tu, ramai customer tanya, nak testimoni pencuci mekap yang dikatakan selamat & berkesan ni.

So, semua bolehlah tengok apa reaksi pengguna pencuci mekap Shaklee ni.

Testimoni Pencuci Mekap Nutriwhite Shaklee 1: Whitehead Hilang, Muka Dah Tak Kusam

testimoni pencuci mekap

Sebenarnya, pencuci mekap Shaklee ni bukan saja bermanfaat untuk cuci kotoran mekap, malah baik juga untuk buang segala kotoran/ daki terutama sel kulit mati pada wajah kita.

Kalau nak tau, yang buatkan kulit wajah kita ni jadi kusam tu, mainly sebab sel kulit mati, whitehead & blackhead ni lah.

Testimoni Pencuci Mekap Nutriwhite Shaklee 2: Kulit Halus, Licin & Segar

testimoni pencuci mekap

Baru guna pencuci mekap Nutriwhite Shaklee, step yang mula-mula tu, pun dah dapat effect best! Haa.. nanti dia dah guna pencuci muka Nutriwhite yang Gentle Deep Foaming Cleanser tu, lagi lah syok!

Yang bestnya pencuci mekap Shaklee ni, tak buatkan kulit rasa pedih atau kesat. Pencuci mekap Shaklee ni bertindak lebih lembut pada kulit wajah kita.

Testimoni Pencuci Mekap Nutriwhite Shaklee 3: Kulit Muka Lembut & Bersih

testimoni pencuci mekap

” Hari ni, bangun pagi, best jugak kulit muka, lembut & sedap je dipegang. Rasa bersih je muka ni..” kata Puan Liana, pengguna Gentle Action Makeup Remover dari Muar, Johor.

Apa Bahan Yang Terkandung Dalam Pencuci Mekap Shaklee?

Mesti ramai juga nak tahu, apa bahan dalam pencuci mekap Shaklee ni? Selamat ke? Bahan yang terkandung dalam pencuci muka Shaklee ni antaranya adalah:

  • Rosemary
  • jojoba
  • soybean
  • mulberry
  • puerarica lobata

& beberapa lagi ramuan semulajadi tertera pada kotak luar Gentle Action Makeup Remover Shaklee ni.

pencuci mekap Shaklee

Oh ya, sambil-sambil tu boleh juga lihat betapa mudahnya guna pencuci mekap Shaklee ni untuk wanita yang sibuk

 

Mahu lebih banyak testimoni pencuci mekap Shaklee yang berkualiti & selamat untuk digunakan ni? Boleh terus hubungi kami di 019-7646021 untuk mendapatkan produk & konsultasi selepas pembelian secara percuma juga 🙂



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.