testimoni radiant 4

Testimoni Radiant 4: Masalah Jerawat Teruk Dah Hilang & Kulit Cantik Sekata

Set The Radiant 4 ini bukanlah produk baru Shaklee. Tapi Shaklee buat set khusus & launch promo gabungan set ini sepanjang September 2017.

Baca lagi tentang Set The Radiant 4

Sebelum decide nak beli, mesti anda nak tahu testimoni Radiant 4 ini kan?

Testimoni Radiant 4: Masalah Kulit Berjerawat & Parut Dah Hilang

“Alhamdulillah, lepas dah consume produk Shaklee ni, masalah kulit muka berjerawat makin berkurang. Malah, parut jerawat pun makin pudar. Yang bestnya, kulit satu badan nampak sekata.

Siap ada yang tegur, ‘kulit kaksu cantik’.

Antara produk yang diamalkan adalah:

  • ESP
  • Vita C
  • Shaklee Collagen Powder
  • GLA Cmplex
  • Vitamin E
  • B Complex
  • Vitalea


Menurut Suriati lagi,

Gambar kiri:
Masa tahun 2014.
Masa belum kenal pun produk ni.

Gambar kanan:
Lepas dah setahun guna semua vitamin Shaklee tadi.
Itupun sebab skip-skip ambik.

Kalau konsisten maunya dalam 3 bulan in shaa Allah dah CUN sangat2.

Penggunaan skincare yg tak sesuai, masalah hormon yang tak menentu & pemakanan yang mungkin kita ada alahan terhadapnya antara faktor kulit jadi berjerawat teruk.

Sebab tu,
Merujuk pada pakar kulit & doktor antara step pertama yang bagus dibuat.

Lepas dah tau punca, boleh ikhtiar dgn suplemen yang sesuai.

Boleh ambil Set The Radiant 4 macam Suriati ni guna juga  🙂

Klik gambar di bawah jika nak beli terus guna kad debit/ kad kredit tanpa caj tambahan.

Total set ini: RM648 tak termasuk postage**

** postage RM10.60 rata Semenanjung/ RM21.20 rata Sabah & Sarawak menggunakan khidmat courier GDEX/ Citylink.

Perlukan bantuan?



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge