testimoni resV untuk kesihatan mata

Testimoni ResV Untuk Kesihatan Mata | Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata

Shaklee hasilkan ResV sebagai polifenol yang 30% extra powerful berbanding Vivix.

Selain kelebihan dari segi khasiat & bahan ramuan yang lebih berbanding Vivix, ResV juga sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana tanpa perlu disimpan sejuk.

testimoni resv untuk kesihatan mata

Manfaat ResV Untuk Kesihatan Mata

Ramai orang telah mencuba ResV dan mendapat kesan positif dari pengambilan ResV ini. Antara manfaat ResV untuk kesihatan mata, ada dibuktikan dalam kajian.

testimoni resV untuk kesihatan mata

Dalam kajian itu, selepas setahun pengambilan ResV, keputusan menunjukkan bahawa perubahan sel pada mata (straight line) esv menunjukkan perubahan yang positif.

 

Testimoni ResV untuk Kesihatan Mata

testimoni resV untuk kesihatan mata

Rabun Ayah Dah Makin Berkurangan Selepas Amalkan ResV

” 4 malam dah abah makan ‘ubat’ kamu tu…” – abah Nuna.

Awat (kenapa) abah? – tanya Nuna.

” Pagi ni abah ke masjid, ada tulisan kecik kat meja mengaji tu, abah dah boleh baca. Sebelum ni abah tak nampak pun. Ni nampak jelas dah…” – abah Nuna

Alhamdulillah bila mata abah puan Nuna dah kembali lebih baik. Rabun mata dah berkurangan. Memang ResV telah dibuktikan berkesan untuk kesihatan mata. Pengambilan secara konsisten memberikan manfaat yang menyeluruh buat kesihatan.

Berminat nak dapatkan ResV?

Kami ada ready stock (sementara stok masih ada)

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge