Testimoni Set Radiant 4: Review Amelza Amal Set Ini Untuk Kesihatan Kulit

Masalah Jerawat? Kulit Sensitif?

Set The Radiant 4 memang terbaik!

testimoni Set Radiant 4

Testimoni The Radiant 4 : Review Dari Amelza Pengguna Set Ini Untuk Kesihatan Kulit

Jerawat saya asyik naik di bahagian pipi & dagu sejak beberapa tahun dulu. Mujurlah tak tinggalkan parut kawah yang berlubang-lubang tu kat muka.

Mungkinlah sebab saya ni jenis konsisten ambil ESP & SR Vita C. Sekali sekala ada selit jugak dengan kolagen Shaklee tu.

Kemudian saya ada ambil GLA untuk stabilkan hormon. Kini, jerawat hanya muncul ketika bendera merah je (datang haid) & dah tak ada kesan tinggalan yang teruk macam dulu-dulu.

testimoni Set Radiant 4

Saya mula consume ESP dengan SR vitamin c sejak tahun 2013, masa tu rasa kulit lembut je. Then sejak tahun 2015 jerawat asyik naik non-stop, mungkin sibuk dengan kerja dekat site.

Walaupun jerawat naik silih berganti, kulit maintain lembut dan takde parut-parut berkawah yang ditinggalkan. Time tu memang terus je konsisten dengan ESP dan SR Vitamin C. GLA dan collagen Shaklee pun ambik jugak sekali sekala.

Apa Rasa Lepas Guna The Radiant 4?

Best gilerrrrr…especially collagen Shaklee tu. Bangun pagi lembut dan fresh je muka. ESP (Energizing Soy Protein) dengan SR vita c memang membantu mengelakkan kulit muka saya jadi berparut teruk akibat jerawat yang non-stop suatu ketika dulu.

GLA tu pun bantu stabilkan balik hormon saya yang asyik up & down je ni ?

Sekarang Alhamdulillah, jerawat dah takut nak naik banyak-banyak  :mrgreen:

Baca Lagi Tentang The Radiant 4

Berminat nak beli Set The Radiant 4 ni? Boleh terus klik gambar set ni untuk beli guna kad debit/ kad kredi tanpa caj tambahan.

Total set ini: RM648 tak termasuk postage**

** postage RM10.60 rata Semenanjung/ RM21.20 rata Sabah & Sarawak menggunakan khidmat courier GDEX/ Citylink.

Ada masalah? Atau nak bertanya lebih lanjut sebelum beli? Boleh klik untuk wasap saya tanpa anda perlu simpan nombor ini  🙂



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

ibu Uddin & Auni

-Live in a simple life -Biar kita yang menentukan kehidupan yang kita inginkan, bukan masalah yang menentukan bagaimana kita harus hidup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.