testimoni Shaklee Baby

Testimoni Shaklee Baby : Apa Kata Pengguna Set Mandian Bayi Organik Ini

Tidak semua bayi boleh terima sebarang mandian bayi yang ada kat pasaran tu.

Sebab tu timbul isu kulit alahan/ mengelupas dan sebagainya atas faktor mandian di pasaran mengandungi tinggi bahan kimia pencuci yang kuat walaupun di luar botol dilabel sebagai “mandian bayi”

Saintis Shaklee telah melancarkan produk mandian bayi organik yang mesra dan selamat untuk kegunaan bayi.

Malah dewasa yang ada masalah kulit sensitif juga sangat sesuai untuk menggunakannya. Ni antara beberapa review dan testimoni Shaklee Baby oleh pengguna di kalangan ibu-ibu.

Testimoni Shaklee Baby : ” Pekat & Baby Mudah Tidur Lena” – Puan Fisya

“Sekarang anak akak dah masuk bulan ke-3 pakai Shaklee Baby ni, masih ada separuh botol.

Sebab pakai sikit je. Sabun banyak buih. Losyen pun pakai sikit jer. Cuma massage oil je banyak pakai. Itupun botolnya masih rasa berat lagi..

Massage oil tu akak sapu pada baby setiap kali nampak baby macam tak selesa. Lepas sapu minyak urut tu, lena tidurnya.. ” – Puan Fisya, ibu kepada 3 anak.

testimoni Shaklee Baby

 

Testimoni Shaklee Baby : “Pekat, Lembut & Segar” – Puan Umie

” Best sangat set mandian Shaklee ni. Pekat so tak payah letak banyak bila mandikan anak. Losyen pun sama pekat sangat.

Tak payah risau habis cepat.. hihihi  😆

Cara guna gentle wash Shaklee ni: picit dalam sebesar saiz kacang hijau gitu saja. Lepas tu sapu kat badan baby. Letak air bagi berbuih. Baunya lembut dan segar saja  🙂

Massage oil pun best. Pendek kata pekat belaka lah .. 😉 ” – komen Puan Umie lagi.

testimoni Shaklee Baby

Testimoni Shaklee Baby : “Wangi, Lembut & Mudah Diserap” -Puan As

Puan As, ibu kepada beberapa orang anak yang sudah besar pun teruja nak guna set mandian bayi organik Shaklee Baby ni tau. Walaupun anak dah besar, beliau beli set mandian organik ni untuk kegunaan dirinya sendiri.

Antara review dari Puan As,

“Gentle Wash (GW) tu wangi, tak pedihkan mata. Losyen (L) pun wangi dan lembut pada kulit. Massage Oil (MO) juga wangi dan mudah diserap kulit, ” – Puan As.

testimoni Shaklee Baby

Untuk ibu-ibu dan ayah-ayah mahupun sesiapa saja yang di luar sana, ada masalah kulit sensitif, jika berminat nak dapatkan mandian bayi organik Shaklee Baby ni,

boleh terus dapatkan dari kami, Pengedar Shaklee yang sah & bertauliah. Klik saja untuk whatsapp kami secara terus.

testimoni Shaklee Baby

Anda juga boleh terus klik beli Shaklee Baby ini menggunakan kad kredit/ kad debit tanpa caj tambahan di sini:

mandian bayi organik



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge